Easy Mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
niceman
Utilizator înregistrat

Mesaj de niceman »

Nu pot instala EasyMOD ! mai bine zis nu stiu cum...! :lol: sory ca au mai fost msj despre asta postate dar nu inteleg absolut nimik din topicul asta !! este si cu "campanie anti-drog", sunt si offtopic destul de multe..., o sa se vanda si ceapa pana la urma aici!!
In fine uitati problema!! ajung la pasul 2 si ...supriza!
Step 2 (of 5): EasyMOD is now confirming your file access settings.

Testing selected write method
Testing FTP access...

FTP ERROR: connection to localhost failed.
This error occurs frequently, particularly on hosts like Lycos. Back on step 1 you should try changing the FTP Server from 'localhost' to whatever hostname you typically use when you FTP.
iar daca pun la FTP Server= ftp.lx.ro imi apare astalanta!!

Step 2 (of 5): EasyMOD is now confirming your file access settings.

Testing selected write method
Testing FTP access...

FTP ERROR: connection to ftp.lx.ro failed.
The FTP Server you have specified could not be connected to. The following is recommended:

Have you tried the default setting of localhost? This should be tried first.
Did you correctly enter the hostname? Try reentering.
Are you sure you have FTP access to the phpBB2 files? Obviously this is a requirement.
Some servers have issues with the fsockopen method that EasyMOD attempts to use by default. If you have the PHP FTP extension loaded, then enable that option in step 1.

Daca stie cineva cum sa fac si eu si sa faca sa inteleg si eu mai bine... i*as fi mai recunascator!! sal :wink:
FreeMan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de FreeMan »

Daca citeai pana acum ...vedeai ca n-a reusit nimeni sa instaleze pe lx.ro si nu mai veneai cu replici inutile de parca ai astepta sa mearga de unu singur :roll:
XERY
Utilizator înregistrat

Mesaj de XERY »

am simtzit nevoia sa postez si eu aici..

ma numar printre cei care nu a reushit sa instaleze Easy MOD pe lx.ro :P ... si credetzi-ma am incercat :P

in viitoru apropiat daka rezolva problema.. sau reusheshte cineva instalarea ..

PLS PLS ! pm me :D
adamantix
Utilizator înregistrat

Mesaj de adamantix »

Sa inteleg ca pe lx.ro nu se poate instala Easymod? :(

Eu am incercat si mi-a dat o eroare de toata"frumusetea".Ce pot sa fac?Trebuie sa instalez neaparat pe forum Attach Mod si ma incurc rau de tot,desi am citit documentatia.
Ceva step by step,instalare manuala attach mod unde pot gasi?Pentru incepatori ca mine. :oops:
pushtyu
Utilizator înregistrat

help me!

Mesaj de pushtyu »

Am reusit sa instalez easy_MOD dar am alta problema ,imi apare in panoul administratorului MOD center cu cele 3 optiuni, indiferent pe care apas din cele trei optiuni imi cere passwordul pe care l-am bagat la instalare(password EM) ,bag passwordul,apas pentru confirmare dar nu se intampla nimik ,imi ramane pagina goala. de ce oare?

[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
pushtyu
Utilizator înregistrat

Mesaj de pushtyu »

da imi raspunde si mie cineva ? sau sunteti nuci ca si mine?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: help me!

Mesaj de dorin »

pushtyu scrie:Am reusit sa instalez easy_MOD dar am alta problema ,imi apare in panoul administratorului MOD center cu cele 3 optiuni, indiferent pe care apas din cele trei optiuni imi cere passwordul pe care l-am bagat la instalare(password EM) ,bag passwordul,apas pentru confirmare dar nu se intampla nimik ,imi ramane pagina goala. de ce oare?

Verifica daca ai modificat corect fisierele la instalarea modificarilor. Personal am cateva indoieli asupra Easy Mod si recomand modificarea manuala a fisierelor, dar daca nu se poate..., ar trebui sa repui fisierele originale din Backup si sa reiei procedura pas cu pas potrivit instructiunilor.

Scuze ca nu ti-a raspuns cineva mai devreme dar nu stiam ca esti asa grabit, :lol: iar in al doilea rand suportul asta este si el in niste limite de timp, spatiu si diponibilitate, asa ca ...
adamantix
Utilizator înregistrat

eroare in instalarea MODificarilor

Mesaj de adamantix »

Bun,am reusit sa instalez Easymod si acum am incercat sa instalez modificarile dorite,numai ca imi da urmatoarea eroare:

Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /home/trandafiri/forum/admin/em_includes/em_ftp.php on line 868

Ce inseamna asta si ce ar trebui sa modific?

seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Am incercat sa instalez si eu EasyMOD pe un forum nou deschis. Nici macar nu are instalate moduri k sa deranjeze cu ceva si imi da o eroare

Cod: Selectaţi tot

Critical Error: This version of EM has already been installed. Terminating to prevent reinstallation.

If you are trying to reinstall this version, change the EM version number from the Admin Control Panel under EasyMOD Settings. Or you could also use the EM Version Changer (by GPHemsley) here.
Eu nu am mai incercat niciodata sa instalez acest mod, de ce imi arata asa ceva ?
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Marius Damian
Nou venit

Probleme EasyMOD

Mesaj de Marius Damian »

Am reinstalat un forum phpbb, apoi i-am dat un restore (am facut back-up atunci cand era instalat EasyMOD). Cand am incercat sa instalez EasyMOD mi-a zis ca este deja instalat, cu toate ca in panoul administratorului nu apare. Ce sa fac? HELP!
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”