www.Addons.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Tu esti stanlyk =))))xUuU scrie:x taci
Poza aia nu e contrafacuta 100% de unde ai mai scoso si pe asta :-s
Pleaca copilule de aici ai uitat ca mai hackerit impreuna cu shocker?
Stai linistit ca reclamatiile care au plecat ieri au fost referitoare atat la shocker cat si la tine.
Sa te tii tare

ps: tu la mine mereu vei avea ban dar eu la tine nu - sac-sac

www.addons.ro - mereu alaturi de tine.
-
- Nou venit
-
- Utilizator înregistrat
Anunt:
Am schimbat tema, am lasat autorul temei respective si am specificat ca doar am modificat-o.
Sa vedem acuma ce reclamatii mai sunt
Sper sa va placa modificarile si simplitatea temei, am modificat-o pentru simplificare , nu ma atrage lucrurile complicate , ce e prea mult strica
www.addons.ro - visit , thx.
Am schimbat tema, am lasat autorul temei respective si am specificat ca doar am modificat-o.
Sa vedem acuma ce reclamatii mai sunt

Sper sa va placa modificarile si simplitatea temei, am modificat-o pentru simplificare , nu ma atrage lucrurile complicate , ce e prea mult strica

www.addons.ro - visit , thx.
Asa crezi tu =))) vezi ca eu am si administrator la tine pe forum :-SSxcs scrie:Tu esti stanlyk =))))xUuU scrie:x taci
Stai linistit ca reclamatiile care au plecat ieri au fost referitoare atat la shocker cat si la tine.
Sa te tii tare
-
- Utilizator înregistrat
xUuU scrie:Asa crezi tu =))) vezi ca eu am si administrator la tine pe forum :-SSxcs scrie:Tu esti stanlyk =))))xUuU scrie:x taci
Sa te tii tare
Deja ma amuzi

O daaa esti miezul tU:
Cod: Selectaţi tot
Administratori 1 Setări Membri Şterge
De cand mi-a dat mama mea viata nu am vazut asa copii visatori ca unii din voi serios vorbesc , nu inteleg cum un om poate sa , stea cu ochii deschisi , si sa viseze , si cea mai tare faza este ca si crede ceea ce viseaza , mai putine desene recomand

-
- Utilizator înregistrat
Pai asta ramane de vazut domnule stanlyk.xUuU scrie:bine 4 stai jos
Astept sa vina politia la mine la usa si sa imi spuna ca tu mi`ai dat administrator si io ti`am sters tot =))))) si etc =))))))))))))))))
Problema nu este asa grava la tine, ci doar tu esti un mic complice sa zic asa la actiunile lui shocker.Prima data stiu ca tu i-ai cedat parola deoarece mori de invidie ca si el si nu vad , de ce - dar urmatoarele dati mi-a spart id si mie si lui rMx , si a mai spart de 2 ori forumul desi scosesem accesul contului tau si schimbasem parolele.
Si lasa ca daca tot vad ca insisti mai vorbim noi 2

ps: uita-te la semnatura (la tot profilul) tau domnule stanlyk - de pe forumul tau si altadata taci ca sa stii cum stai!
Tu imi dai ban eu imi scot ban.
Tu imi dai ban eu iti schimb profilul.
Daca mai imi dai 1 data ban , iti sterg contul de pe propiul tau forum ce zici de asta

Veziti de treaba ta si numai te lega de viata mea .
Ultima oară modificat 11-Oct-2008, 20:49:51 de către xcs, modificat de 3 ori în total.