Problema Login/Logout
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Voua chiar va e lene sa cititi mesajele din acest topic. Sunt probleme care s-au discutat si rasdicutat.NemoXP scrie:pai.. nush d c am impresia ca e de la lx.ro, ca eu nu am copiat nimik...si pur si simplu cand ma loghez imi apare o pagina alba... daca nu e nimik de facut eu o sa-mi reinstalez forumul... ca am mai vazut aceeazi problema si la cata.lx.ro ... la forum tot asa face
NemoXP, esti sigur ca la a doua instalare nimeresti setarile pentru cookie?
-
- Fost coleg
setarile erau corecte.. dar este o problema majora pe la lx.ro
se pare ca dupa marea ravizuire/upgrade ce au facut ei la soft au aparut neintelegeri intre forumurile gazduite de lx.ro si noul soft
acuma vad ca merge bine dupa reinstall...
si la alt forum al care nu am facut nici un reinstall merge... deci a fost de la lx

se pare ca dupa marea ravizuire/upgrade ce au facut ei la soft au aparut neintelegeri intre forumurile gazduite de lx.ro si noul soft

si la alt forum al care nu am facut nici un reinstall merge... deci a fost de la lx
-
- Nou venit
Probleme cu autentificarea
Am problema, cand cineva vrea sa autentifice compu' mi-arata ca pagina nu exista...
www.dizident.lx.ro
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
www.dizident.lx.ro
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Am aceiasi problema, dar ipotezele sunt diferite. Pentru a intelege mai bine acest forum inainte de publicarea acestuia pe internet am facut un webserver acasa format din apache 1.3, PHP4 si MySQL4. Intrebarea mea este urmatoarea: Exista o dependenta legata de serverul pe care ruleaza, sau, trebuiesc setati anumiti parametrii (in php.ini, inafara de register_globals) pentru ca acest forum sa fie functional?
Trebuie sa ma loghez de doua ori
Salut
De fiecare data cind ma loghez, trebuie s-o fac de doua ori.
Cind ma loghez prima data, ma arata atit ca utilizator logat, cit si ca vizitator. Dupa ce ma loghez a doua oara, ma arata doar ca vizitator.
Cind pun sa ma autentifice automat e ok.
Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema.
Multumesc anticipat.
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
De fiecare data cind ma loghez, trebuie s-o fac de doua ori.
Cind ma loghez prima data, ma arata atit ca utilizator logat, cit si ca vizitator. Dupa ce ma loghez a doua oara, ma arata doar ca vizitator.
Cind pun sa ma autentifice automat e ok.
Va rog sa ma ajutati sa rezolv problema.
Multumesc anticipat.
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
URL: www.badasstraining.ro/forum/
Stilul folosit: bluetabs
Modificări instalate: nu stiu
Versiunea phpBB: 2.0.13
Versiunea of PHP: 4.3.10
Serverul de bază de date şi versiunea: daca va referiti la asta: MySQL version 4.0.22-standard-log
Serverul de mesagerie (mail), versiunea şi detalii despre acesta (dacă este găzduit în acelaşi loc cu forumul, dacă există probleme): nu stiu
Hostul: mxhost.ro
Dacă e instalat de către cineva de la phpbb.ro sau nu: nu, este instalat de un programator
Dacă e un upgrade de la o versiune anterioară: nu stiu
Dacă e o conversie dintr-un alt forum şi care anume: nu stiu
Dacă ai căutat la phpbb.ro rezolvarea prin "Căutare" şi Catalogul de articole: nu, doar m-am uitat prin titlul a vreo 30 de topicuri si n-am gasit nimic
Descrierea detaliată a problemei: vezi mai sus
Eu nu am treaba cu programarea si chestii de genul... de aia am apelat la voi. Daca intrebarile la care prin "nu stiu" sunt importante in rezolvarea problemei, va rog sa-mi ziceti si il voi intreba pe programator.
Multumesc.
Stilul folosit: bluetabs
Versiunea phpBB: 2.0.13
Versiunea of PHP: 4.3.10
Serverul de bază de date şi versiunea: daca va referiti la asta: MySQL version 4.0.22-standard-log
Serverul de mesagerie (mail), versiunea şi detalii despre acesta (dacă este găzduit în acelaşi loc cu forumul, dacă există probleme): nu stiu
Hostul: mxhost.ro
Dacă e instalat de către cineva de la phpbb.ro sau nu: nu, este instalat de un programator
Dacă e un upgrade de la o versiune anterioară: nu stiu
Dacă e o conversie dintr-un alt forum şi care anume: nu stiu
Dacă ai căutat la phpbb.ro rezolvarea prin "Căutare" şi Catalogul de articole: nu, doar m-am uitat prin titlul a vreo 30 de topicuri si n-am gasit nimic
Descrierea detaliată a problemei: vezi mai sus
Eu nu am treaba cu programarea si chestii de genul... de aia am apelat la voi. Daca intrebarile la care prin "nu stiu" sunt importante in rezolvarea problemei, va rog sa-mi ziceti si il voi intreba pe programator.
Multumesc.
-
Versiunea actuala phpBB este 2.0.15.
Ai fost tare cu raspunsul
Sa zicem ca n-ai pus bine setarile de cookie.
www.badasstraining.ro/forum/
Numele domeniului: www.badasstraining.ro
Calea script-ului: /forum/
Domeniul pentru cookie: .badasstraining.ro
Numele pentru cookie: badasstraining
Calea pentru cookie: /forum/
Atentie
Vezi la Domeniul pentru cookie sa ai 2 puncte (unul in fata).
Sterge toate cookieurile de pe hard disk inainte sa schimbi setarile.
Se poate intampla ca, odata ce ai schimbat setarile de cookieuri, sa nu te mai poti loga deloc. Pentru a reveni la vechile setari, trebuie sa modifici manual valorile in baza de date prin phpMyAdmin sau alta unealta asemanatoare.
Ai fost tare cu raspunsul

Sa zicem ca n-ai pus bine setarile de cookie.
www.badasstraining.ro/forum/
Numele domeniului: www.badasstraining.ro
Calea script-ului: /forum/
Domeniul pentru cookie: .badasstraining.ro
Numele pentru cookie: badasstraining
Calea pentru cookie: /forum/

Vezi la Domeniul pentru cookie sa ai 2 puncte (unul in fata).
Sterge toate cookieurile de pe hard disk inainte sa schimbi setarile.
Se poate intampla ca, odata ce ai schimbat setarile de cookieuri, sa nu te mai poti loga deloc. Pentru a reveni la vechile setari, trebuie sa modifici manual valorile in baza de date prin phpMyAdmin sau alta unealta asemanatoare.