[Proiect] MJR PhpBB MOD 2.0.0
- FuNNy
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
si inca o problema... cand fac un nou user... completez acolo si cand dau "Trimite" da eroare la pagina... "Cannot find server" dar user-ul se inregistreaza pe forum , as putea remedia aceasta problema fara sa faca figura cu "cannot find server" si sa mearga normal , ca dupa ce apas "trimite" sa apare ca user-ul sa inregistrat...
- Gaby_17
- Utilizator înregistrat
Dupa ce am ajuns la finalizarea de a crea categoriile la forum am intampinat o mare problema.
Nu trimite email atunci cand te inregistrezi.
Foruml este pus pe evonet.ro
Iar forumul care lam instalat este mjrphpbbmod.2.0.0
Am selectat si din PA -> Administrare generala -> Configurare generala -> Validarea contului activata de UTILIZATOR. Dar degeaba ce este de facut ?
Nu trimite email atunci cand te inregistrezi.
Foruml este pus pe evonet.ro
Iar forumul care lam instalat este mjrphpbbmod.2.0.0
Am selectat si din PA -> Administrare generala -> Configurare generala -> Validarea contului activata de UTILIZATOR. Dar degeaba ce este de facut ?
- mariusik88
- Utilizator înregistrat
- FuNNy
- Utilizator înregistrat
si cam pe unde este php.ini ?MJR scrie:asta tine de configurarea serverului.FuNNy scrie:deci am instalat si eu forum-ul si la chestia cu Downloads... vreau sa maresc marimea fisierului pe care-l pot pune pe site, normal este setat la 2 MB, iar eu vreau sa maresc si sa pun de ex la 10 MB... am dat acolo "Set the general configurations" am schimbat in 10 MB... dar degeaba
de exemplu, daca ai un server pe localhost (la tine pe calc...), poti sa faci o incercare. modifica valoarea din php.ini:
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 2M
in orice valoare.. de ex:
; Maximum allowed size for uploaded files.
upload_max_filesize = 100M
si o sa vezi ca poti pune fisiere mai mari. degeaba modifici marimea fisierului din panoul de administrare, daca tu in php.ini ai configurata o valoare mai mica. ceea ce iti arata sub formularul de upload:
Maximum filesize that is allowed for uploads: 2M reprezinta valoarea maxima setata in php.ini.

- MJR
- Fost coleg
referitor la problema cu invalid_session. probabil register_globals este off. problema se rezolva asa:
profilcp/profilcp_email.php
[CAUTA]
[INLOCUIESTE CU]
profilcp/profilcp_email.php
[CAUTA]
Cod: Selectaţi tot
// session id check
if ( ($sid == '' || $sid != $userdata['session_id']) && !defined('NO_SID') )
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Invalid_session');
}
Cod: Selectaţi tot
// session id check
if ( ($_POST['sid'] == '' || $_POST['sid'] != $userdata['session_id']) && !defined('NO_SID') )
{
message_die(GENERAL_ERROR, 'Invalid_session');
}