Salut ! Eu lucrez in comunitatea phpbb romanian si am de facut un anunt foarte important ! A aparut versiunea stabila phpbb 3 deocamdata doar versiunea in engleza !
Odata cu lansarea phpbb Olympus 3 au aparut si modurile pentru el cateva dar bune !
Recomand sa vizitati site-ul nostru unde puteti descarca la dumneavoastra in pc versiunea stabila phpbb Olympus 3 impreuna cu modurile creeate pentru el ! Mult succes !
Cu mult respec membrul comunitatii de onoare phpbb Romanian !
ahahaha... asta e un post facut de el pe forumul meu, l-am sters desigur, acolo unde scrie sa vizitam forumul .. e defapt link catre einformatii.ro sa-l votati .. asa ca zoomeless.. lasa-ne , lasa-ne ... mai bine plecai de pe forum sincer...
In acest loc predestinat mesajului voi introduce acum o simplificare a grandilocventei excesive, cauzata de protuberanta semicobidala a scoartei cerebrale. De asemenea cvadrantul ocular poate percepe aceasta comunicatie ca ceva ofensiv, dar totodata grandilocvent.
Pretinzi ca esti calugar budist si strangi fonduri din Romania pentru reconstruirea templului lui Buddha.
Se descopera frauda, esti arestat, iar contra-argumentul tau este "De ce m-ati arestat, ca n-am facut nimic rau in tara lui Buddha".
Sa analizam putin. Lucrezi la comunitatea "phpbb romanian". Da, mi se pare logic. Ai aproape 300 de post-uri, deci lucrezi aici. Si esti platit pentru asta.
Intrebarile mele, la care chiar as vrea un raspuns sunt urmatoarele
* De ce copiezi/copiai/ai copiat cu nesimtire?
* De ce ai continuat sa copiezi cu nesimtire?
* De ce pretinzi ca esti ceva ce nu esti, doar ca sa-ti atragi voturi pe forum?
* De ce pretinzi ca esti nevinovat, cand scrie clar pe tine ca ESTI?
Macar de-ai face cu cap ce ai de gand sa faci, dar nici vorba. Cine pune importanta pe vorbele pe care le scrii, cand scrii in halu' ala?