Despre fisierele de localizare in limba romana
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nedumeriri
Am si eu niste intrebari, pt. ca am si eu un forum tot pe phpp si as vrea sa stiu niste faze:
1. Cum pot pune limba romana pe forum la mine, pt. ca in optiuni am engleza, dar romana nu am...
2. (o problema destul de mare...) cum as putea sa populez forumul ?:))
Cum pot accesa baza de date a forumului, daca forumul a fost ridicat de cineva pe tk..si nu mai dau de acel cineva...
de ex. aici zice intr-o instructiune..:
Copiaţi subdirectorul LANG_ROMANIAN (din sectiunea de limba romana - text) în directorul FORUM\LANGUAGE al forumului dumneavoastră
"forum/language ale forumului d-voastra" - cum fac asta ? va rog mult sa ma ajutati...
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
1. Cum pot pune limba romana pe forum la mine, pt. ca in optiuni am engleza, dar romana nu am...
2. (o problema destul de mare...) cum as putea sa populez forumul ?:))
Cum pot accesa baza de date a forumului, daca forumul a fost ridicat de cineva pe tk..si nu mai dau de acel cineva...
de ex. aici zice intr-o instructiune..:
Copiaţi subdirectorul LANG_ROMANIAN (din sectiunea de limba romana - text) în directorul FORUM\LANGUAGE al forumului dumneavoastră
"forum/language ale forumului d-voastra" - cum fac asta ? va rog mult sa ma ajutati...
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
-
- Nou venit
Greseli de traducere phpBB in limba romana
Nu am stiut unde sa plasez acest topic, rog moderatorii sa-l mute acolo unde-i este locul.
Am observat o eroare in fisierul lang_romanian/lang_main.php (phpBB 2.0.17)
Linia 999 este:
$lang['datetime']['October'] = 'Octobrie'
si ar trebui sa fie:
$lang['datetime']['October'] = 'Octombrie'
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Am observat o eroare in fisierul lang_romanian/lang_main.php (phpBB 2.0.17)
Linia 999 este:
$lang['datetime']['October'] = 'Octobrie'
si ar trebui sa fie:
$lang['datetime']['October'] = 'Octombrie'
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
-
- Nou venit
Bineinteles ca am avut intentii bune cand am semnalat aceasta greseala. Nu sunt sigur daca aici se semnaleaza astfel de greseli. Cu siguranta ca undeva ele trebuie semnalate, pentru a fi aduse la cunostinta celor care se ocupa cu traducerea in limba romana a phpBB, pentru a le putea repara in versiunea urmatoare.
- mefisto
- Utilizator înregistrat
Am observat ca poti schimba limba forumului fara sa mai fi nevoit sa uric pe Ftp tot folderu LANG_ROMANIAN ci doar prin simpla inlocuire a doar 3 fisiere : lang_admin.php , lang_faq.php si lang_main.php
Poti pune daca vrei si tot ce este in fisierul LANG_ROMANIAN/email/ tot in foderu /language/lang_english/email/ la profil va ramane tot engleza dar limba este romana
Nu stiu daca ajuta pe cineva chestia asta dar m`am gandit k e bine de stiut.
Poti pune daca vrei si tot ce este in fisierul LANG_ROMANIAN/email/ tot in foderu /language/lang_english/email/ la profil va ramane tot engleza dar limba este romana

Nu stiu daca ajuta pe cineva chestia asta dar m`am gandit k e bine de stiut.