Best ! www.lataifas.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis

Va place ?

Dragut
11
31%
Asa si asa...
8
23%
Porcarie...
16
46%

Voturi totale: 35

gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

Mupetz scrie:lmfao , asa e de frumos forumul ca nu e deloc.
u got pwned sau te-ai retras din leeching business domnule xXx ? :wink:
ha ha ha...loool Mup
Apropo xXx, acum am observat ca ai revenit la phpBB. Bv bv. Mai frumos era inainte.
Apropo despre copiatori.
GSM Land e copiat dupa GSM Arena ( ce ciudat nu? GSM Land/Arena - cam seamana tot, si la nume si la interfata)
oricum pana la urma asa ne dezvoltam nu? Din copiaturi...
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

cik asa da ... mai mult sau mai putin .. :D oricum nimeni nu are un site facut 100% de el ... mai ia un text, o imagine, un script si isi face omul site
GSM Land
Utilizator înregistrat

Mesaj de GSM Land »

De cand domnu' gmzionic, un site php + mysql se poate copia perfect si se poate pune pe net sa si functioneze?!? Pai daca stii tu cumva cum se poate copia perfect un site php + motoru php, zi-mi si mie, ca sa scap si eu de factura de 2000 de euro care o am de plata la firma care detine licenta pentru engineul respectiv ... nu? Facem juma-juma banii ...
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

GSM Land scrie:De cand domnu' gmzionic, un site php + mysql se poate copia perfect si se poate pune pe net sa si functioneze?!? Pai daca stii tu cumva cum se poate copia perfect un site php + motoru php, zi-mi si mie, ca sa scap si eu de factura de 2000 de euro care o am de plata la firma care detine licenta pentru engineul respectiv ... nu? Facem juma-juma banii ...
OK --> Exista cateva neintelegeri
N-am spus ca ai copiat tu tot site-ul (php + ce ziceai tu), m-am gandit la varianta ca exista un engine ( un script portal/ CMS sau cum se mai numesc astea acum ) si ma indoiesc ca dai 2000 euro pt licenta.
Si sa stii ca un site se poate copia perfect PHP + mySQL + motoru php ca de aia exista Scripturi NULL pentru orice: vBulletin, Invision, Inportal.....etc. mai documenteaza-te. (oricine poate pune mana pe scripturi, si nu m-as mira sa apara si la scriptul folosit de tine)
Asa ca scuza-ma daca cumva vad ca te-ai suparat, n-am facut-o cu rea intentie, a fost o observatie. Atata timp cat iti scoti bani...( banii de licenta + profitul banuiesc :P asa se face normal )
Cheerz
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

What ?!?!?!?! ...
Mah e aproape identic cu GSM ARENA .. I can't belive ...
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

LaTaifas.ro poate fi accesat si de la www.lataifas.tk , www.discutii.tk, www.barfe.tk ....
Închis

Înapoi la “Forumuri”