Am facut upgradarea exact cand a aparut versiunea RC6 de la phpBB3, si versiunea aia avea o problema ca adauga la toate tagurile ceva gen ":345uyf" , deci mi`a stricat toate posturile care contineau taguri....
Ma gandeam sa fac un script php care sa se ia la rand fiecare post din tabela phpBB3_posts si sa cauge posturile care au taguri..tagurile le scriu eu intr-un vector ceva ..si cauta fiecare element din vector in posturi, si daca gaseste sa inlocuiasca tot ce este dupa tag cu "]" .
Mai este problema la tagurile color, url si probabil mai sunt cateva care dupa numele tagului mai au si alte chestii.
Dar nu stiu daca este posibil asta, am puricat putin manualul PHP, am gasit 2 functii dar nu prea sunt exact ce am eu nevoie.
substr_replace — Replace text within a portion of a string
substr — Return part of a string
Credeti ca este posibil sa fac ce vreau eu sau ma chinui degeaba??Daca da, dati`mi niste functii ceva pe care sa le folosesc, daca NU va las sa va dati si voi cu parerea cum as putea repara asta...Vreau sa spun ca sunt cel putin 2000 de posts si nu am cum sa le iau la rand sa fac eu

La versiunile mai noi de RC6 acest bug era rezolvat, dar pana a aparut RC7 userii mei au postat destul pe noul forum , si nu puteam sa dau totul innapoi

PS - Sa adaug ca acel string adaugat incepe intotdeauna cu ":" si are acelasi numar de caractere..din ce am vazut eu pana acum, cred ca asta face posibila rezolvarea si tagurilor url, color, quote..etc