as
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- [GeNiUs]-Cobra
- Utilizator înregistrat
as
apasa AICI pentru forum
e un forum pentru un clan pe nume .:>As<:.
PS:nu bagati in seama "nu sunt mesaje noi " e nou forumul si acu se inregistreaza membri !
PS1:spuneti-mi daca e bun si ce mai trebuie sa fac ?
PS2:cum pot sa pun alta imagine la mesaje noi ?forum blocat ?nu sunt mesaje noi? si sa pun un banner mai mic sus ? ca am !
e un forum pentru un clan pe nume .:>As<:.
PS:nu bagati in seama "nu sunt mesaje noi " e nou forumul si acu se inregistreaza membri !
PS1:spuneti-mi daca e bun si ce mai trebuie sa fac ?
PS2:cum pot sa pun alta imagine la mesaje noi ?forum blocat ?nu sunt mesaje noi? si sa pun un banner mai mic sus ? ca am !
apasa AICI pentru a venii si tu alaturi de clanul .:>As<:.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Doamne ce forum....Bannerul ala e ceva de capul lui ...dar textele alea din descrierea categ sunt oribile...da' oribile!! ... Tema specifica CS...deci sa zicem ca e ok.Ai nevoie de useri!!!Chat-ul-scoate-l!
Daca iti schimbi tema poti sa te uiti aici cum schimbi headerul.
PS:NU la toate temele functioneaza...
Rog un admin/mod sa mute topicul la Forumuri unde ar fii trebuit sa posteze acest topic.
Uita-te aici.[GeNiUs]-Cobra scrie:PS2:cum pot sa pun alta imagine la mesaje noi ?forum blocat ?nu sunt mesaje noi?
La tema care o ai nu poti pune bannerul sus in header...[GeNiUs]-Cobra scrie:si sa pun un banner mai mic sus ? ca am !
Daca iti schimbi tema poti sa te uiti aici cum schimbi headerul.

PS:NU la toate temele functioneaza...
Rog un admin/mod sa mute topicul la Forumuri unde ar fii trebuit sa posteze acest topic.
spiridusu e plecat in vacanta !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Scoate gliterele alea din descriere strica in mare parte aspectul unui forum la prima vedere . Se scrie provoaca-ne nu provoacane . Dupa prima vedere la numele clanului mi se pare a nu fi un clan serios . "As "de la ce vine ? AI putea face un banner in ce program vrei tu de dimensiunea 1002x89 si modifici bannerul ala mic prin scriptul de la adresa care ti-a dat-o spiridusu . Dupa ce bagi bannerul de dimensiunea 1002x89 se va modifica tot headerul . Nu sunt sigur ca merge dar merita incercat.
BFT
BFT
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu

@ Razer Deathadder, Razer eXactmat + Steelseries Siberia Red Edition # N1
www.darkstrike.ro/forum :">
www.darkstrike.ro/forum :">
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
- Localitate: Comm'on , what are you waiting for ? dhcenter.ro/forum
DhCenter
aha , sa nu credeti ca spun asta din ura sau doar sa`mi arat ironia fata de acest forum , dar zici ca e forum facut in notepad , 2 metataguri si 2 coduri
) acuma sincer , asta nu se numeste forum =)) mai bine ai ruga pe cineva sa te ajute , nu`ti face de ras "produsul" ...

Domain & Hosting Gratuit ! Pentru mai multe informatii click pe mine
Te asteptam si pe tine aici , nu e obligatoriu sa te inregistrezi , nu e obligatoriu sa postezi , vino sa vezi cine suntem si ce oferim ! O comunitate de ciudati
Te asteptam si pe tine aici , nu e obligatoriu sa te inregistrezi , nu e obligatoriu sa postezi , vino sa vezi cine suntem si ce oferim ! O comunitate de ciudati

-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Ce praf poate sa fie =)))
=)))
Cod: Selectaţi tot
ce usor se sterge un forum :))
Pagina de start a forumului As.MyForum.ro
Informatii