Nu am Rank
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Nu am Rank
Cum imi pun si eu rank sa am imagine ca la 50 mesaje sa fie 2 stele sau ce sa imi pun eu si la 100 msg sa fie 3 stele si tot asa ........ si moderatorul sa fie maxim si tot asa astept raspuns
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
mai am o problema ......
vreau ca fiecare utilizator .. dupa ce trece de 100 de mesaje sa treaca la urmatorul rank ... ca de exemplu de la nou venit sa treaca la urmatorul rank si imaginea sa se schimbe deasemenea
eu am mai facut cateva grupuri pe langa celelalte cu
Global moderator si alea ................ am pus Detinator si altele
ma ajuta cineva
vreau ca fiecare utilizator .. dupa ce trece de 100 de mesaje sa treaca la urmatorul rank ... ca de exemplu de la nou venit sa treaca la urmatorul rank si imaginea sa se schimbe deasemenea
eu am mai facut cateva grupuri pe langa celelalte cu
Global moderator si alea ................ am pus Detinator si altele
ma ajuta cineva
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Din Panoul administratorului alegi de sus Utilizatori şi grupuri, apoi alegi Administrare ranguri. Pentru a adauga un rank nou apesi pe Adaugă un rang nou, la Imagine Rang selectezi imaginea care apare pentru cei care au 100 de posturi, la Setează ca rang special alegi nu iar la Număr minim de mesaje pui 100. Cei care vor avea peste 100 de posturi primesc "setarile" pe care le-ai facut.
http://www.playcs.ro/forum/styles/black ... eader.html asta va referiti sa o pun ??
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Ai acolo un:
Pune codurile din menu_block.html aflat in acelasi folder cu overall_header..html.
Cod: Selectaţi tot
<!-- INCLUDE menu_block.html -->