vreau să modific un mesaj într-o conjunctură ciudată

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
secarica
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.x
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

vreau să modific un mesaj într-o conjunctură ciudată

Mesaj de secarica »

Pe scurt: vreau să modific (în calitate de admin) un mesaj mai vechi, postat sub un nume care acum e înregistrat.

Detaliat: mai demult am pus pe un forum pe care sunt admin, un thread, care apare ca fiind între persoana X şi mine. Mai precis, era o conversaţie pe e-mail, pe care am considerat-o ca fiind de interes public şi pe care am publicat-o cu acordul persoanei X.
Forumul este liber (acceptă postări şi de la persoane neînregistrate), aşa că mesajul persoanei X l-am introdus în modul neînregistrat, sub numele real X. În mesajul respectiv, utilizatorul apare cu negru ca X / vizitator.
Nimic neobişnuit.

Între timp, persoana s-a înregistrat sub numele real, aşa că acum există persoana X înregistrată.
La fel, nimic neobişnuit.

Problema este că în mesajul pus de mine iniţial, acela copiat din e-mail, există un URL pe care vreau să-l actualizez. Nu e ceva critic, adică poate să rămînă broken pe vecie - nimeni nu o să-i simtă lipsa. Da' e un exerciţiu interesant şi eram curios dacă are soluţie.
Adică: dacă mă declar administrator, pot modifica mesajul, dar cînd dau clic pe "trimite" îmi zice ceva de genul că "Sorry, numele utilizatorului deja există".
Dacă şterg numele, mesajul va apărea ca Vizitator (şi atît), lucru nedorit.
Utilizatorul de drept nu poate modifica mesajul respectiv, deoarece la el nu apare activat butonul "modifică".

Există vreo soluţie ?
Repet, este un simplu exerciţiu, dacă nu se poate - nici o pagubă.

Merçi,
Cristi
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

cel mai simplu ar fi sa modifici link-ul direct in BD...
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”