problema la inregistrare ! [urgent pls]
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
problema la inregistrare ! [urgent pls]
am nevoie urgent de ajutor in urmatoarea problema plss :

- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: problema la inregistrare ! [urgent pls]
Probabil ai incercat sa schimbi setarile tabelelelor pentru a suporta diacritice si nu ai facut-o corect.
Pentru a rezolva problema ai doua solutii:
Pentru a rezolva problema ai doua solutii:
- Incerci reinstalarea forumului (vad ca nu ai utilizatori, subiecte si mesaje)
- Incerci sa setezi corect tabelele pentru a suporta diacriticele, un mic tutorial gaseşti aici
vrei sa ma ajuti tu te rog ? contra-cost
- Rikonen
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Poti primi ajutor gratuit aici. Daca ai vreo problema spui aici si se rezolva. Succes!
You have brain! Use it!
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Te ajut cu cea mai mare placere, GRATUITdeLuxe scrie:vrei sa ma ajuti tu te rog ? contra-cost

Cu o singura conditie, respecta ce ti-a spus Rikonen mai sus

am respectat tutorialul de mai sus si nu a functionat, am reinstalat, si la fel .. vreti sa ma ajutati va rog ? lasati-mi un id de contact, ca eu ti-am dat add dorin dar mi-ai dat deny

deci ma ajutati vreunul pana la urma va rog ? am mare nevoie sa rezolv aceasta problema cat mai rapid

- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Vrem un print screen din phpMyAdmin in care sa vedem setarea pt COLLATION a bazei de date si pt tabele ca sa ne convingem ca ai respectat ce zice articolul de mai sus.
In plus nu e nevoie sa scrii mesaj dupa mesaj daca nu ai nimic de adaugat. Noi le citim oricum pe toate si risti sa primesti un avertisment.
Foarte bine a facut. Si eu procedez la fel. Suportul se acorda doar in forum.deLuxe scrie:lasati-mi un id de contact, ca eu ti-am dat add dorin dar mi-ai dat deny
In plus nu e nevoie sa scrii mesaj dupa mesaj daca nu ai nimic de adaugat. Noi le citim oricum pe toate si risti sa primesti un avertisment.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Din cate vad nu ai facut ceea ce iti recomanda articolul publicat de dorin (tabelele folosesc latin1_swedish_ci in loc de utf8_general_ci)
Nu ai publicat captura pentru baza de date dar as putea pune pariu ca nu foloseste secventa "collation" care trebuie...