buton multumesc
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
buton multumesc
salut,doresc si eu modul pentru multumesc care are imaginea cu butonul multumesc de la eTech.
modul cu multumiri date si multumiri primite. multumesc.
modul cu multumiri date si multumiri primite. multumesc.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: buton multumesc
Cam prea multe mulţumiri prin topicul ăsta. Aproape nu mai înţeleg nimic.
Nu ştiu ce cauţi tu mai exact, însă aruncă două priviri aici: http://www.phpbb.com/mods/db/index.php? ... b_id=12365 şi aici: http://www.phpbb.com/mods/db/index.php? ... b_id=10395.
Nu ştiu ce cauţi tu mai exact, însă aruncă două priviri aici: http://www.phpbb.com/mods/db/index.php? ... b_id=12365 şi aici: http://www.phpbb.com/mods/db/index.php? ... b_id=10395.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
nu este aia ceea ce doresc, al 2lea mod nu merge cu stilul etech, altceva?
- Ivan Petre Paul
Toate MOD-urile de pe phpbb.com respectiv phpbb.ro au fost create pentru a putea fi aplicate stilului standard prosilver sau stilurilor derivate din acesta, de exemplu tharsis, subsilver2 ş.a., prin urmare MOD-urile nu pot funcţiona pe un alt stil.
Şi încă ceva. Din instrucţiunile de instalare ale MOD-ului Thanks for post,
Şi încă ceva. Din instrucţiunile de instalare ale MOD-ului Thanks for post,
Acest MOD a fost dezvoltat pentru phpBB 3.0.6 şi e posibil să nu funcţioneze cum s-a declarat pe alte versiuni phpBB. MOD-urile pentru phpBB 3.0 nu funcţionează pe phpBB 2.0 şi vice versa.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
yOz: vad ca am mai discutat despre acest lucru. S-au schimbat cu ceva datele problemei?
In ce sens nu a mers cu stilul etech?
In ce sens nu a mers cu stilul etech?
- Gotyc
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.x
- Nivel phpBB: Mediu
eu am incercat pe mai multe teme si merge da stii carei problema ?
Ai o linie care e pusa sa vada butonul numai cei care nu sunt logati poti posta codul acela care trebuie pus in viewtopic ? si te pot ajuta
Ai o linie care e pusa sa vada butonul numai cei care nu sunt logati poti posta codul acela care trebuie pus in viewtopic ? si te pot ajuta
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
Gresit! Merg pe toate stilurile. In cel mai greu caz posibil trebuie sa faci o "adaptare" ca sa dea bine pe forum... iar in cazul unui buton...paranormal scrie:Toate MOD-urile de pe phpbb.com respectiv phpbb.ro au fost create pentru a putea fi aplicate stilului standard prosilver sau stilurilor derivate din acesta, de exemplu tharsis, subsilver2 ş.a., prin urmare MOD-urile nu pot funcţiona pe un alt stil.
Pe stilurile derivate din cele de baza de poti baza pe cautare "dupa randu' x bagi y". intr-o tema diferita, randul x exista, dar poate sub alta forma. si trebuie tu sa cauti, ca sa stii unde bagi y
geo
- Ivan Petre Paul
megeo, pot spune ca aceste "apaptari" sunt pentru cei cu experienta si probabil ca tu esti unul dintre ei.
Felicitari pentru asta.
Insa MOD-urile pot functiona corect pe o tema standard (in instructiunile de instalare ale unui MOD se specifica fisierele temei care trebuiesc modificate - prosilver in special sau subsilver ca o "alternativa" s.a.) caci pe o alta tema nu pot functiona corect. Eu am incercat cu trei teme diferite un MOD, si nu a functionat pe nici una.
Poate ca functioneaza pe temele create cu cap, atentie si grija (care pot fi gasite pe site-urile phpbb.ro/com phpbbhacks.com) dar daca se apuca cineva sa modifice o tema gata facuta astfel incat sa se poata "lauda cu lucrarea sa" atunci cu siguranta nu va functiona nici un MOD (sau majoritatea).
Conteaza si versiunea phpbb pe care o folosesti pentru ca liniile din fisiere nu pot corespunde, asa cum nu pot corespunde nici pe o alta tema in afara de cele standard.
Cert este ca orice MOD instalat pe o tema standard va functiona intotdeauna (daca este instalat corespunzator, caci de nu, asta este problema celui ce a aplicat MOD-ul incorect in fisiere).
Felicitari pentru asta.
Insa MOD-urile pot functiona corect pe o tema standard (in instructiunile de instalare ale unui MOD se specifica fisierele temei care trebuiesc modificate - prosilver in special sau subsilver ca o "alternativa" s.a.) caci pe o alta tema nu pot functiona corect. Eu am incercat cu trei teme diferite un MOD, si nu a functionat pe nici una.
Poate ca functioneaza pe temele create cu cap, atentie si grija (care pot fi gasite pe site-urile phpbb.ro/com phpbbhacks.com) dar daca se apuca cineva sa modifice o tema gata facuta astfel incat sa se poata "lauda cu lucrarea sa" atunci cu siguranta nu va functiona nici un MOD (sau majoritatea).
Conteaza si versiunea phpbb pe care o folosesti pentru ca liniile din fisiere nu pot corespunde, asa cum nu pot corespunde nici pe o alta tema in afara de cele standard.
Cert este ca orice MOD instalat pe o tema standard va functiona intotdeauna (daca este instalat corespunzator, caci de nu, asta este problema celui ce a aplicat MOD-ul incorect in fisiere).
-
- Utilizator înregistrat
nustiu daca am fac reclama sau altceva dar uitate la acest video si o sa te ajute promit . si la mine avea probleme nu intelegeam nimic dar am vazut acest video si am reusit:P
http://www.youtube.com/watch?v=RZbjyndSkoo
http://www.youtube.com/watch?v=RZbjyndSkoo
-
- Utilizator înregistrat
nustiu daca am fac reclama sau altceva dar uitate la acest video si o sa te ajute promit . si la mine avea probleme nu intelegeam nimic dar am vazut acest video si am reusit:P
[Sters pentru reclama]
[Sters pentru reclama]