Pot accesa Data de baze a forumului meu prin FileZilla ? Sa o salvez in PC .
intreb deoarece astazi hostul pe care am forumul nu a functionat 3 ore , si sper sa nu pice definitiv , ca-mi pierd forumul .
Culmea,.... in FTP ma pot loga cu FileZilla , dar nu pot accesa contul meu de pe host , prin care cream conturile FTP si bazele de date .
sper sa nu se considere reclama , hostul este hi2.ro , daca stie cineva ceva , rog sa lase un mesaj aici.
multumesc
totusi ,nu uitati intrebarea mea initiala , pot accesa DB prin Filezilla , si automat , sa o salvez ?
accesare DB din FileZilla
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- AlleXyS
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
accesare DB din FileZilla
Forum de suport general : http://www.starszone.info/forum !! Gasesti acolo tot ce doresti : tutoriale , jocuri , muzica , filme , programe ...etc ...etc !!
Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
Avem nevoie de useri activi si moderatori priceputi . Postati acolo o cerere de MOD
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: accesare DB din FileZilla
Nu, Filezilla este un client FTP, tu ai nevoie sa accesezi serverul mySQL pe care se afla baza de date.
Exista si intrumente care salveaza periodic baza de date intr-o locatie aleasa pe serverul unde gazduiesti fisierele si apoi ai putea sa o iei prin FTP. Unele din aceste intrumente au chiar si posibilitatea ca baza de date sa iti fie trimisa prin e-mail, desigur daca nu este foarte mare.
Exista si intrumente care salveaza periodic baza de date intr-o locatie aleasa pe serverul unde gazduiesti fisierele si apoi ai putea sa o iei prin FTP. Unele din aceste intrumente au chiar si posibilitatea ca baza de date sa iti fie trimisa prin e-mail, desigur daca nu este foarte mare.
- Ivan Petre Paul
- Nivel phpBB: Experimentat
Depinde daca prin gazduirea ta beneficiezi si de un backup automat. Daca da, atunci vei avea instructiuni care te vor indruma catre directorul unde se salveaza fisierele de backup si astfel le poti descarca.
Da, poti accesa db prin FileZilla dar nu o poti salva automat, ci manual.
Da, poti accesa db prin FileZilla dar nu o poti salva automat, ci manual.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10.
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
cum se salveaza manual ?
- dorin
- Fost coleg
Exista informatii despre salvarea bazei de date in articolul urmator: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=6