Discutii despre concurs
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Discutii despre concurs
Daca aveti intrebari despre concurs acest forum este potrivit pentru a le adresa

- S3anPaul
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
Salut ,
In primul rand vreau sa va felicit baieti pentru initiativa asta , este noua si sper sa se desfasoare in mai multe editii , in al doilea rand vreau sa spun ca m-am intors pe phpbb.ro
si sper sa fiu la fel de activ si ajutator ca inainte si nu in al 3 - lea rand am o intrebare
:
1. Putem deriva stilul din subsilver ... sau trebuie facut de la 0 tot , inclusiv fisierele ?
Cam atat pana acum !
In primul rand vreau sa va felicit baieti pentru initiativa asta , este noua si sper sa se desfasoare in mai multe editii , in al doilea rand vreau sa spun ca m-am intors pe phpbb.ro

1. Putem deriva stilul din subsilver ... sau trebuie facut de la 0 tot , inclusiv fisierele ?
Cam atat pana acum !

- |SantaK|
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
Salut,
Am inceput sa lucrez la un nou stil, pe care doresc sa-l implementez la un site prin care se vand programe informatice profesionale pentru proiectare mobilier din pal. M-am bazat mai mult pe culori care imita placile de pal. Mai este inca mult de lucru.
Oricum, forum-ul este functional, dar nu are inca legatura cu site-ul.
Urmeaza sa postez si link-ul, dupa ce mai fac unele verificari.
Am inceput sa lucrez la un nou stil, pe care doresc sa-l implementez la un site prin care se vand programe informatice profesionale pentru proiectare mobilier din pal. M-am bazat mai mult pe culori care imita placile de pal. Mai este inca mult de lucru.
Oricum, forum-ul este functional, dar nu are inca legatura cu site-ul.
Urmeaza sa postez si link-ul, dupa ce mai fac unele verificari.
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Dacă vrei ca tema să intre în concurs NU DA LINK-UL AICI! Arhivează tema şi trimite-o pe adresa concurs@phpbb.ro cu datele tale de identificare.
Citeşte şi Regulamentul concursului.
Citeşte şi Regulamentul concursului.