Cum pot sa fac si eu backup doar la useri din baza de date.
Nu vreau absolut nimic decat useri din baza de date, pentru ca nu ma intereseaza continutul sau posturile.
Multumesc anticipat, am cautat si n-am gasit subiect despre acesta discutie.
Backup doar la utilizatori
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Backup doar la utilizatori
Ultima oară modificat 13-Dec-2010, 16:57:15 de către Ivan Petre Paul, modificat 1 dată în total.
Motiv: modificat titlu conform regulamentului
Motiv: modificat titlu conform regulamentului
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Baza de date.
Selectezi doar tabelul phpbb_users din P.A. ---> INTRETINERE ---> Backup.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Am facut backup, dar vreau sa urc acesti useri peste alta baza de date, si nu ramane salvata cea veche.
Cum as putea sa fac chesti asta sa nu imi stearga useri ceilalti si s-ai adaug si pe acestia ?
Si cum pot afla parola la admin din baza de date, pentru ca am uitat parola de la el. si nu mai stiu nici e-mailul.
Cum as putea sa fac chesti asta sa nu imi stearga useri ceilalti si s-ai adaug si pe acestia ?
Si cum pot afla parola la admin din baza de date, pentru ca am uitat parola de la el. si nu mai stiu nici e-mailul.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Pentru prima intrebare: deschizi fisierul backup, selectezi de acolo toate comenzile INSERT INTO phpbb_users.... si le executi in phpMyAdmin. Incearca acest test pe o copie a forumului. E posibil sa mai fie si alte tabele afectate de crearea unui utilizator nou (nu numai phpbb_users). De asemenea, e posibil sa ai conflicte cand 2 utilizatori au acelasi nume (din baza noua si din cea veche).
Pentru a doua intrebare: fie o resetezi din cPanel (sau un tool similar de administrare a site-ului), fie iei legatura cu cei de la hosting sa o reseteze.
Pentru a doua intrebare: fie o resetezi din cPanel (sau un tool similar de administrare a site-ului), fie iei legatura cu cei de la hosting sa o reseteze.
-
- Utilizator înregistrat
pai nu stiu cum sa-ti explic, este o baza de date de cand aveam un alt site, si nu mai stiu parola de la e-mail respectiv si nici parola de la admin.
dasta incerc sa sa aflu parola. pentru ca e foarte veche, sa zic de cand era phpbb3.0.1 daca nu ma insel.
dasta incerc sa sa aflu parola. pentru ca e foarte veche, sa zic de cand era phpbb3.0.1 daca nu ma insel.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Re: Backup doar la utilizatori
Ti-am spus mai sus ce variante ai.