Problema instalare mod cu automod.

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
LuckyTwice
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Problema instalare mod cu automod.

Mesaj de LuckyTwice »

Buna ziua.Am reusit sa instalez automodul dar acum am o problema.Am urmarit articolul knowledge/kb_show.php?id=114 pentru instalarea unui mod insa dupa ce uploadez folderul cu modul in /store/mods/ nu-mi apare nici o schimbare la automod.Ce ar trebuii sa fac?Modul care vreau sa-l instalez este Hide links for guest v 1.0.3 si din cate vad e compatibil pentru automod.
1960
Utilizator înregistrat
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Problema instalare mod cu automod.

Mesaj de 1960 »

Un mod simplu de a ascunde linkurile pentru vizitatori, fără a pune vreunj mod :
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?f=46&t=17771#p124507

Fără dureri de cap, simplu şi uşor.
Te asigur că merge foarte bine.

Acelui tutorial, i-ar fi bune nişte imagini în locul celor dispărute, pentru a fi mai clar.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

@1960: Solutia cod BB impune folosirea tag-urilor BB si nu functioneaza pe link-urile deja furnizate

@LuckyTwice: Ai curatat cache-ul forumului? Ai incercat pe un stil standard (proSilver) ?
LuckyTwice
Utilizator înregistrat

Mesaj de LuckyTwice »

Da am curatat cacheul forumului si am incercat si pe prosilver si acelasi rezultat.Pur si simplu nu mi le afiseaza in lista unde ar trebuii sa dau instaleaza :cry:
bogdan

Mesaj de bogdan »

Sa inteleg ca tu nu vezi numele MOD-ului in AutoMOD ca sa il instalezi? Ai urmat instructiunile de instalare ale AutoMOD ? Vezi: knowledge/kb_show.php?id=164

Ce ai copiat in /store/mods/? Fisierul zip sau un director cu fisierele dezarhivate? Pune o captura cu structura din FTP.
LuckyTwice
Utilizator înregistrat

Mesaj de LuckyTwice »

Da dar am folosit ultima versiune UMIL.Poate sa fie legat de asta?Oricum automodu imi apare identic cum apare si in printurile din articol deci cred ca e instalat bine...
bogdan

Mesaj de bogdan »

Ce intreb eu si ce raspunzi tu.

Am intrebat cum ai copiat MOD-ul in directorul /store/mods/. Eu am incercat acum si a mers. Trebuie dezarhivata arhiva intr-un director pe care il copiezi in /store/mods/
1960
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de 1960 »

bogdan scrie:@1960: Solutia cod BB impune folosirea tag-urilor BB si nu functioneaza pe link-urile deja furnizate
MOD-ul ascunde automat, fără a interveni personal, toate linkurile din postările vechi (anterioare instalării mod-ului) ?
Atunci, scuze, nu am ştiut acest lucru. :oops:
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Cam asa ceva.
LuckyTwice
Utilizator înregistrat

Mesaj de LuckyTwice »

bogdan scrie:Ce intreb eu si ce raspunzi tu.

Am intrebat cum ai copiat MOD-ul in directorul /store/mods/. Eu am incercat acum si a mers. Trebuie dezarhivata arhiva intr-un director pe care il copiezi in /store/mods/
Am incercat in toate felurile posibile si daca fac cum zici tu adica sa urc doar folderul dupa aceea cand dau click pe automod imi da urmatoarea eroare:

Cod: Selectaţi tot

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@cstopne.cstop.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at metin2academy.info Port 80
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”