Exprimati-va opinia ...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Exprimati-va opinia ...
ce parere aveti vis a vis de treaba asta ?
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?p=319112
va rog sa cititi tot si sa va exprimati opinia ...
http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?p=319112
va rog sa cititi tot si sa va exprimati opinia ...
Ultima oară modificat 12-Mai-2003, 14:50:14 de către bogdan, modificat de 4 ori în total.
- bogdan
nici o parere ?
nu are nimeni nici o parere ? imi vine greu sa cred asta 
si inca ceva de la aceeasi persoana - clic aici !

si inca ceva de la aceeasi persoana - clic aici !
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
Mda
Da, am citit si eu intregul forum.
Nu stiu exact ce este cu acest conflict.
In august sau septembrie fiind singura versiune romaneasca a PhpBB am downloadat ce a lui Vali si ... (mai era cineva acolo) dar era numai partea publica si tradusa destul de prost.
Acum ca exista aceasta comunitate si aceste fisiere este mult mai bine.
Mihai
Nu stiu exact ce este cu acest conflict.
In august sau septembrie fiind singura versiune romaneasca a PhpBB am downloadat ce a lui Vali si ... (mai era cineva acolo) dar era numai partea publica si tradusa destul de prost.
Acum ca exista aceasta comunitate si aceste fisiere este mult mai bine.
Mihai
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Mediu
Sincer, nu am stat niciodata sa analizez traducerea lui Vali. Versiunea noastra a fost facuta total independent, initial pentru uzul intern al firmei la care suntem angajati.
Reactia lui Vali a fost si este surprinzatoare. Nici acum nu-mi dau seama de ce a fost si este atat de suparat pe noi si de ce nu doreste sa avem o discutie linistita si calma.
Din pacate nu avem cum si nici de ce sa-l "imbunam". Aceasta linistire a lucrurilor poate veni doar din partea lui, ca fiind cel ce a declansat intreaga discutie.
Dar, faptul ca exista aceasta versiune nu exclude existenta si a altor versiuni mai bune si mai placute. Forumul phpbb este un forum deschis de tip open, prin urmare oricine cunoaste limba englaza poate realiza o traducere si o versiune a forumului, iar din cate stiu eu versiunea lui Vali este considerata de multi ca fiind foarte buna si este folosita de multe forumuri. Nu pot decat sa-l felicit si sa sper ca va realiza candva ca miscarea open se bazeaza nu pe dusmanie si jgniri, ci pe colaborare. Noi, asa cum i-am transmis, suntem deschisi si oricand poate sa-si aduca contributia la aceasta versiune...
Reactia lui Vali a fost si este surprinzatoare. Nici acum nu-mi dau seama de ce a fost si este atat de suparat pe noi si de ce nu doreste sa avem o discutie linistita si calma.
Din pacate nu avem cum si nici de ce sa-l "imbunam". Aceasta linistire a lucrurilor poate veni doar din partea lui, ca fiind cel ce a declansat intreaga discutie.
Dar, faptul ca exista aceasta versiune nu exclude existenta si a altor versiuni mai bune si mai placute. Forumul phpbb este un forum deschis de tip open, prin urmare oricine cunoaste limba englaza poate realiza o traducere si o versiune a forumului, iar din cate stiu eu versiunea lui Vali este considerata de multi ca fiind foarte buna si este folosita de multe forumuri. Nu pot decat sa-l felicit si sa sper ca va realiza candva ca miscarea open se bazeaza nu pe dusmanie si jgniri, ci pe colaborare. Noi, asa cum i-am transmis, suntem deschisi si oricand poate sa-si aduca contributia la aceasta versiune...
- bogdan
intelegere...
in primul rand: bine ai venit in comunitate si sper sa participi la dezvoltarea acesteia !
toti trebuie sa fim toleranti si intelegatori in astfel de situatii des intalnite - oricum sa speram ca pana la urma aceasta comunitate o sa creasca !
PS. in legatura cu pafiledb: nu cred ca era nevoie sa fiu iertat ca doar nu am facut ceva rau - e o chestie de moralitate (am observat ca inainte de a descarca un fisier aparea mesajul tau de copyright - deci este nevoie de a proteja munca fiecaruia).
toate cele bune si sper sa colaboram foarte bine in continuare !
toti trebuie sa fim toleranti si intelegatori in astfel de situatii des intalnite - oricum sa speram ca pana la urma aceasta comunitate o sa creasca !
PS. in legatura cu pafiledb: nu cred ca era nevoie sa fiu iertat ca doar nu am facut ceva rau - e o chestie de moralitate (am observat ca inainte de a descarca un fisier aparea mesajul tau de copyright - deci este nevoie de a proteja munca fiecaruia).
-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: intelegere...
am venit aici cu treaba: am niste idei, le conturez mai bine si poate le punem impreuna in practicabogdan scrie:in primul rand: bine ai venit in comunitate si sper sa participi la dezvoltarea acesteia !