Problema instalare pe lycos

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
AdY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema instalare pe lycos

Mesaj de AdY »

Parse error: parse error in functions.php on line 700
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/forum/includes/functions.php:700) in sessions.php on line 182
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /data/members/free/tripod/uk/d/3/v/d3vilz/htdocs/forum/includes/functions.php:700) in sessions.php on line 183
Fatal error: Call to undefined function: redirect() in login.php on line 147

Cam astea ar fi erorile...shi am instalat conform "regulilor" din threadul cu articole. :evil:
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Problema se rezolva usor, citeste articolul: Scoaterea erorilor de header pe Lycos :-)
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Sunt cu totul alte headere ;( Iar in skimb, la liniile 455-457 io nu am aceleashi comenzi ca acolo. (cel putzin nu in page_header.php'u din includes). In skimb, vad k problema e de sessions.php (unde in linia 182 contine "}" iar linia 183 nici macar nu are ceva...uhm...) si login.php? Si nici nu prea seamana erorile. :(

PS: am inlocuit headerele (cu toate ca, spre exp., in loc de linia 582 era 599) shi acuma primesc 4 erori in sessions.php shi acest: Fatal error: Call to undefined function: redirect() in login.php on line 85

Iar cum io shtiu PHP NU...of :)

PPS: am mai modificat shi am mai ramas doar cu asta: Parse error: parse error in functions.php on line 700
Fatal error: Call to undefined function: redirect() in login.php on line 85

Mai departe chiar nu mai stiu. :cry:
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

ai citit si subiectul: Bug de redirectare pe lycos - phpBB versiunea 2.0.4 ?

daca ai incercat cu 2.0.4 cel mai simplu ca sa eviti problema de mai sus incearca din nou cu 2.0.3 sa vezi ca merge si daca vrei sa faci upgrade la 2.0.4 poti ulterior ...
Ultima oară modificat 29-Mai-2003, 14:23:40 de către bogdan, modificat de 2 ori în total.
danielt

Mesaj de danielt »

Ulktima parte a fisierului functions.php trebuie sa arate astfel:

Cod: Selectaţi tot

//
// This function is for compatibility with PHP 4.x's realpath()
// function.  In later versions of PHP, it needs to be called
// to do checks with some functions.  Older versions of PHP don't
// seem to need this, so we'll just return the original value.
// dougk_ff7 <October 5, 2002>
function phpbb_realpath($path)
{
	return (!@function_exists('realpath') || !@realpath($phpbb_root_path . 'includes/functions.'.$phpEx)) ? $path : @realpath($path);
}

function redirect($url)
{
	global $db, $board_config;

if (!empty($db))
	{
		$db->sql_close();
	}

$server_protocol = ($board_config['cookie_secure']) ? 'https://' : 'http://';
	$server_name = preg_replace('#^\/?(.*?)\/?$#', '\1', trim($board_config['server_name']));
	$server_port = ($board_config['server_port'] <> 80) ? ':' . trim($board_config['server_port']) : '';
	$script_name = preg_replace('#^\/?(.*?)\/?$#', '\1', trim($board_config['script_path']));
	$script_name = ($script_name == '') ? $script_name : '/' . $script_name;
	$url = preg_replace('#^\/?(.*?)\/?$#', '/\1', trim($url));

// Redirect via an HTML form for PITA webservers
	if (@preg_match('/Microsoft|WebSTAR|Xitami/', getenv('SERVER_SOFTWARE')))
	{
		header('Refresh: 0; URL=' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url);
		echo '<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"><html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"><meta http-equiv="refresh" content="0; url=' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url . '"><title>Redirect</title></head><body><div align="center">If your browser does not support meta redirection please click <a href="' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url . '">HERE</a> to be redirected</div></body></html>';
		exit;
	}

// Behave as per HTTP/1.1 spec for others
	header('Location: ' . $server_protocol . $server_name . $server_port . $script_name . $url);
	exit;
}
Daca nu arata asa copiaza acest cod si/sau suprascrie functiile function phpbb_realpath($path) si function redirect($url).
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

return (!@function_exists('realpath') || !@realpath($phpbb_root_path . 'includes/functions.'.$phpEx)) ? $path : @realpath($path); / asta ar fi linia 695 acuma in care:
Parse error: parse error in functions.php on line 695
Cel putzin e singura eroare acum.

Iar cu "suprascrisu'"...nu shtiu o boaba de php INCA, poate doar sa inlocuiesc acolo unde scrie ceva (comentarii) cu altceva :) Macar atata...de asta cum mai skap? Shi tare mi'e k dup'aia imi vine eroare de parsare shi la linia 699...:global $db, $board_config;
   if (!empty($db))
offffffffff
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

bogdan scrie:ai citit si subiectul: Bug de redirectare pe lycos - phpBB versiunea 2.0.4 ?

daca ai incercat cu 2.0.4 cel mai simplu ca sa eviti problema de mai sus incearca din nou cu 2.0.3 sa vezi ca merge si daca vrei sa faci upgrade la 2.0.4 poti ulterior ...
Am preferat a doua varianta, "mai putzin recomandata", insa te asigur k am skimbat exact cum scria acolo :( Offf..
danielt

Mesaj de danielt »

Ady, uite cum putem rezolva treaba, sterge tot forumul sterge baza de date - sper ca ai o copie a bazei de date - si refa instalarea cu atentie!

Din experienta mea de pana acuma la instalarea forumului nu este bine sa copiezi fisierele de pe un calculator pe un server... apr complicatii inutile si erori... sa le zic ciudate :P

ps acum iti scriu un raspuns si in forumul de pe epress.ro ;-)
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

sa shterg baza de date? LoL. Asta cum o fac? Pe lycos? nush' ce variable sa dau (shtiu ca in mysqld-nt era cu DROP shi CREATE parka...da' tot nu shtiu ce permisiuni sa dau shi cum sa fac shi ce sa fac cu baza de date)
Oricum, am uploadat deja shi bag mare acu' sa vad cum e cu headerele shi redirectu' shi alte alea :)

PS: "An error occurred trying to update the database
Table 'phpbb_auth_access' already exists"

Prea imi suradea ideea :roll: U-ha
danielt

Mesaj de danielt »

Dupa ce te autentifici in Lycos in partea de jos ai un mic meniu unde ai: MySQL Database: admin Daca dai click iti va apare baza ta de date deschisa cu PHPMyAdmin, bifezi toate tabelele si dai Drop :lol: - este partea cea mai usoara 8)
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”