Dimensiune avatar
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Dimensiune avatar
Asi vrea sa stiu si eu ce setari trebuie sa fac pentru avatar, ca userul sa isi aleaga marimea avatarului
adica avatarul original are 200x200 dar userul vrea ca pe forum sa ii fie 150x200 fara sa dea el resize la imagine cu un program oarecare
am vazut pe multe forumuri chestia asta cu dimensiunea,chiar mi sa intamplat si mie
aveti aici o poza cu setarile mele
http://img850.imageshack.us/img850/5093/avatarrlb.jpg
adica avatarul original are 200x200 dar userul vrea ca pe forum sa ii fie 150x200 fara sa dea el resize la imagine cu un program oarecare
am vazut pe multe forumuri chestia asta cu dimensiunea,chiar mi sa intamplat si mie
aveti aici o poza cu setarile mele
http://img850.imageshack.us/img850/5093/avatarrlb.jpg
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Dimensiune avatar
In forum poti doar specifica dimensiunile acceptate si ramane sarcina utilizatorului sa-si redimensioneze avatarul.
A existat un MOD pentru redimensionarea acestuia dar a fost abandonat (nu stiu in ce masura mai functioneaza): Avatar True Resize
A existat un MOD pentru redimensionarea acestuia dar a fost abandonat (nu stiu in ce masura mai functioneaza): Avatar True Resize
-
- Utilizator înregistrat
si zici ca cu modul ala poti sa modifici dimensiunea avatarului direct de pe forum fara sa folosesc cv program
- bogdan
Asa zice autorul. Eu nu l-am incercat si fiind abandonat nici nu stiu daca mai functioneaza. Il poti incerca pe riscul tau.
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Nivel php: Experimentat
Faci un backup si apoi incerci MODul.
-
- Utilizator înregistrat
bogdan imi spui aici cum sa fac un backup la forum sau altcineva ca sa incerc modul
- bogdan
S-a mai discutat in forum. Cauta inainte sa intrebi.
La fisiere: le copiezi prin FTP
La tabele: http://www.phpbb.com/support/documentat ... e_database
La fisiere: le copiezi prin FTP
La tabele: http://www.phpbb.com/support/documentat ... e_database
-
- Utilizator înregistrat
la tabele nu ai si in romana ca nu prea le am cu engleza

- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Nivel php: Experimentat
Google Translate is your friend!R3sp3k7 scrie:la tabele nu ai si in romana ca nu prea le am cu engleza
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Fără a ofensa pe cineva:R3sp3k7 scrie:la tabele nu ai si in romana ca nu prea le am cu englezax6IT32 scrie:Google Translate is your friend!
Google translate este agramat la superlativ şi de multe ori traducerea este extrem de ...
ingliş scrie:You can either Select all tables or you can select individual tables to backup. When backing up a large database, you can exclude the search tables (do not forget to restore their structure) and recreate the search index on the new server.
Pentru a înţelege o astfel de traducere, ar trebui să fiu eu însumi agramat.rezultatul în română scrie:Puteţi selecta fie toate mesele sau puteţi selecta mese individuale de backup. Când backup-o bază de date mare, puteţi exclude tabele de căutare (nu uitaţi de a restabili structura lor) şi recrea indexul de căutare pe noul server.

Fiind forum de suport pentru utilizatorii în română, firesc ar fi să se ofere ajutor în limba română, nu ?
Dacă vrem să ajutăm, cei ce cunoaştem engleza, am putea să ne pierdem cinci minute din preţioasa noastră viaţă, şi să dăm o mână de ajutor stafului, traducând astfel de texte de ajutor multora care nu se pricep.
Deşi sunt bâtă la engleză, încerc totuşi să dau un răspuns mai clar decât măreţul Goagăl:
Poţi selecta toate tabelele sau doar o parte a acestora pentru crearea unui backup.
În cazul creării unui backup la o bază de date mai mare, se pot exclude tabelele de căutare [nu uita să restaurezi/restabileşti structura lor] şi să recreezi indexul de căutare pe noul server.
O zi excelentă.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.