Topicurile globale..
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Topicurile globale..
Neatza,
Nu stiu daca o pot numi problema, insa am o nelamurire in legatura cu topicurile globale.
Sa incep cu inceputul:
Sa zicem ca intru in categoria "Sport" si creez un topic global...automat topicul, apare ca facand parte din categoria "Funny" chiar daca el este la topicuri globale..deci, in mod normal trebuia ca categoria parinte al topicului sa fie Sport, dar se muta in Funny, si nu stiu de ce...cu toate topicurile globale cand fac patesc asa...
Nu stiu daca o pot numi problema, insa am o nelamurire in legatura cu topicurile globale.
Sa incep cu inceputul:
Sa zicem ca intru in categoria "Sport" si creez un topic global...automat topicul, apare ca facand parte din categoria "Funny" chiar daca el este la topicuri globale..deci, in mod normal trebuia ca categoria parinte al topicului sa fie Sport, dar se muta in Funny, si nu stiu de ce...cu toate topicurile globale cand fac patesc asa...
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Topicurile globale..
Subiectele globale apar in toate categoriile si forumurile, un exemplu este FOLOSITI FUNCTIA "CĂUTARE" !!! si nu apare ca ar apartine de un forum sau categorie, indiferent din ce forum/categorie te afli cand scrii noul subiect.
Unde anume iti apare ca se muta ?
Ce stil folosesti ?
Care este adresa forumului tau sa putem vedea cum se manifesta aceasta problema ?
Ce stil folosesti ?
Care este adresa forumului tau sa putem vedea cum se manifesta aceasta problema ?
-
- Utilizator înregistrat
Stiu foarte bine ce inseamna un topic global, crede-ma.dorin scrie:Subiectele globale apar in toate categoriile si forumurile, un exemplu este FOLOSITI FUNCTIA "CĂUTARE" !!! si nu apare ca ar apartine de un forum sau categorie, indiferent din ce forum/categorie te afli cand scrii noul subiect.
Ce stil folosesti ?
Poate nu am fost destul de explicit..
Intra tu sa vezi, www.4metin.ro este adresa forum-ului pe care il detin si am oarecum aceasta problema.
Stiulul este acesta: http://www.weeb.pl/ .
Phpbb 3.0.8 - versiunea phpbb
- dorin
- Fost coleg
Care ar fi subiectul global care iti face probleme ?
-
- Utilizator înregistrat
Toate.dorin scrie:Care ar fi subiectul global care iti face probleme ?
Uite un exemplu: http://4metin.ro/announces/metin2-united-t15805.html
Mergi la: Prima pagină › Diverse › Funny
-scrie sub titlul subiectului, dar cand faci topic obisnuit sau topic sticky apare categoria reala in care l-ai facut, dexemplu daca lai facut in Anunturi apare Mergi la: Prima pagină › Diverse › Anunturi nu apare Mergi la: Prima pagină › Diverse › Funny

- dorin
- Fost coleg
Mie mi se pare ca e o falsa problema. Cu ce te deranjeaza asta ?
Ia incearca sa-l faci normal, iti va cere un forum unde sa-l duca, alege forumul dorit si da ok. Apoi fa-l din nou Global si vezi cum iti va aparea.
Ia incearca sa-l faci normal, iti va cere un forum unde sa-l duca, alege forumul dorit si da ok. Apoi fa-l din nou Global si vezi cum iti va aparea.
-
- Utilizator înregistrat
Apare din nou la categoria funny, asta e problema.
- dorin
- Fost coleg
Esti sigur ca stilul este actualizat pentru compatibilitate cu phpbb 3.0.8 ? Ce MOD-uri sunt intalate pe forum care au schimbat fisierele de cod php ?
Daca problema nu este generata de raspunsurile la intrebarile de mai sus, pare sa fie o problema cu Subiectele Globale care va fi rezolvata de phpbb 3.1.
Daca problema nu este generata de raspunsurile la intrebarile de mai sus, pare sa fie o problema cu Subiectele Globale care va fi rezolvata de phpbb 3.1.
- Ivan Petre Paul
- Nivel phpBB: Experimentat
Exact, dorin are dreptate, este vorba de a doua variantă.
Sugestie: încearcă versiunea 3.1 pe un forum curat care să nu fie populat (un forum de teste) şi vezi diferenţele. Nu încerca pe un forum online populat deoarece nu 3.1 nu este încă o versiune oficială.
https://github.com/phpbb/phpbb3/archives/develop
- [PHPBB3-9684] - Leagă anunţurile globale de subforumuri
Sugestie: încearcă versiunea 3.1 pe un forum curat care să nu fie populat (un forum de teste) şi vezi diferenţele. Nu încerca pe un forum online populat deoarece nu 3.1 nu este încă o versiune oficială.
https://github.com/phpbb/phpbb3/archives/develop
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Nu e recomandat sa se foloseasca 3.1. Inca nu se ofera suport.