As vrea sa fie un MOD simplu din toate punctele de vedere

Daca nu, pot folosii vre-un script ?
P.S: Am cautat pe site-ul oficial, dar nu am gasit un MOD prea bun si care sa imi placa, poate stiti voi altul.
Nu stiu exact cum as vrea sa adaug imaginile, dar de stiut este faptul ca o sa trebuiasca sa le schimb destul de des, deci as vrea sa fie cat mai usor posibil.bogdan scrie:Cum vrei sa folosesti acest slideshow? Cum vei specfica/adauga imaginile?
Vrei sa-ti apara doar pe prima pagina?
O sa incerc acest MOD, iar daca nu imi place cum arata, o sa il incerc si pe cel care mi l-a propus bogdan.Ivan Petre Paul scrie:Ce zici de http://www.phpbb.com/customise/db/mod/p ... t_is_page/? Uite şi fişierele de limba română: downloads.php?view=detail&df_id=43.
Am cautat un script HTML pentru slideshow, dar nu am gasit. Poti, te rog, sa te uiti si tu putin, poate gasti.Ivan Petre Paul scrie:Nu înţeleg. La ce te referi? La "{ WHAT_IS }"? Asta apare pentru că nu ai pus şi fişierele de limbă.
Ai instalat MODul corespunzător?
Edit: defapt cred că ştiu.. poate MODul nu apare pe index.
Pentru slideshow simplu poţi folosi un cod HTML de pe internet. Codul îl pui în overall_header.html sau overall_footer.html în funcţie de locaţia unde vrei să fie afişat slideshow-ul.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori