ROSTRIKE.RO

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Sega29
Nou venit
Versiune: 3.0.9
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

ROSTRIKE.RO

Mesaj de Sega29 »

Comunitatea Rostrike.Ro a fost deschisa in 2007 pe domeniu .com in 2010 in vara sa dus totul dupe .com in toama anului 2010 in septembrie cu o zi inaite sa inceapa scoala a fost redeschisa pe .ro, a mers bine aproape un an dupe care sa dus si aia am pierdut baza de date cu o groaza de useri postrui etc. acuma pe 16.12.2011 sa fost redescisa tot pe .ro in cateva zile avem activitate buna de nici nu credeam asa cand am redeschis rostrike.
La noi pe forum gasesti zona distractie, sport, stiri, photoshop, tutoriale de toate felurile, avem si un server de cs.rostrike.ro , un staff foarte de treaba, useri de milioane, mai sunt uni cu capu in nori.

Te astept cu un register doar Aici
EduardPantazi
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.9
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: ROSTRIKE.RO

Mesaj de EduardPantazi »

Eu aş zice să profiţ›i mai mult de acest lucru, pentru ca este veche şi ai pagerank 2 ( un mare plus ). Învaţ›ă să optimizezi forumul pentru a avea mai multe vizite.
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.14
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: ROSTRIKE.RO

Mesaj de Sylver Cheetah 53 »

Nici ăsta nu mai merge.
My Forum ||►My Blog ||►My MODs
Mîndru că sînt ateu!