De ce sa nu...

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
AdY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

De ce sa nu...

Mesaj de AdY »

De ce nu puneti un thread in care sa se poata discuta shi despre probleme legate strict de web-developing, cu mai mult sau mai putin phpBB?
Eu unul vreau sa fac un portal / journal bla'bla si as avea nevoie de jiste sfaturi si nu stiu daca am voie sa le pun pe aici, si daca da, unde :)
PS: da da, in portal ar fi sh'un forum, ca macar pe asta am invatat sa-l fac :wink:
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Acest forum ca si aceasta comunitate se ocupa strict de forumul phpbb :-) Pentru probleme legate de development, php, mysql sau altele exista alte comunitati, mai mari sau mai mici ;-)

De exemplu http://www.epress.ro/forum unde sunt topicuri dedicate ;-)

In ceea ce priveste portalul pe care vrei sa-l faci... mi se pare super ideea si ai tot sprijinul nostru :D
AdY
Utilizator înregistrat
Server: Windows

Mesaj de AdY »

danielt scrie:Acest forum ca si aceasta comunitate se ocupa strict de forumul phpbb :-) Pentru probleme legate de development, php, mysql sau altele exista alte comunitati, mai mari sau mai mici ;-)

De exemplu http://www.epress.ro/forum unde sunt topicuri dedicate ;-)
Deci cu ocazia asta o sa am cam 5'6 forumuri deschise/sesiune in saracutza mea "Opera" de cate ori sunt curios?
danielt scrie:In ceea ce priveste portalul pe care vrei sa-l faci... mi se pare super ideea si ai tot sprijinul nostru :D
Deci e clar ca ma mut pe epress cu toate intrebarile si nelamuririle mele :D Of. :?
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”