Mi s-a cerut SCRIPTUL pentru instalarea forumului ....

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Liliana
Nou venit
Versiune: nu am inca
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mi s-a cerut SCRIPTUL pentru instalarea forumului ....

Mesaj de Liliana »

Buna ziua,

Am cerut firmei ce se ocupa de site-ul meu sa imi fie instalat un forum. Acestia mi-au cerut SCRIPTUL. Si aici am intrat in ceata pentru ca nu stiu de unde sa iau acest script.

De exemplu, daca vreau sa instalez phpBB pe un domeniu al meu de forma http://www.numele-sitului-meu.ro/forum , ce script trebuie sa le dau celor de la hosting pentru a-mi instala forumul?

Am vazut ca aici se tot discuta de instalarea acestui forum, dar sincer eu nu prea inteleg mare lucru, de aceea am si apelat la cei ce se ocupa cu hostingul site-ului meu, insa.......am ajus la cuvantul magic SCRIPT.

Daca poate cineva sa ma indrume, mai pe intelesul meu, pentru ca nu mai am rabdare sa ma vad cu forumul instalat. Pot spune ca am avut ocazia sa intru in „bucataria” administrarii forumurilor, dar acum nu reusesc sa ajung la acel nivel.

Multumiri anticipate celor care au rabdare si bunavointa sa imi raspunda.
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Mi s-a cerut SCRIPTUL pentru instalarea forumului ....

Mesaj de Dragosvr92 »

uh.. faci totul sa sune complicat si fara sens.
Descarca soft-ul phpbb si urcal/incarcal/uploadeazal in directorul/folderul /public_html/ apoi du te la examplu.ro/phpBB3 si instaleaza forumul.

Poti schimba phpBB3 in ce doresti ...
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Liliana
Nou venit
Versiune: nu am inca
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de Liliana »

:) Macar am precizat ca nu ma pricep in domeniu. Iti multumesc pentru ajutor. Ideea e ca eu nu am cum sa uploadez in public.html. Ca sa fiu mai clara, eu nu am achizitionat pentru site-ul meu un pachet hosting obisnuit, unde intri frumos si faci ce vrei tu. Eu folosesc, de fapt, o platforma, un site-builder, iar cei care imi ofera acest serviciu, evident......se ocupa si de hosting. Deci numai ei pot face asta. Eu nu am unde si cum sa vad acest public_html.
Si revin la intrebarea mea: ce script vor sa le dau pentru a-l instala? A mai avut cineva de-a face cu asa ceva?
Ei doar mi-au dat un link sa citesc niste explicatii in engleza pe tot felul de site-uri de forumuri. Ori.........vedeti si voi ca nu e de mine asa ceva.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Descarci kit-ul phpBB sau il pot descarca ei. Apoi urmeaza instalarea

knowledge/kb_show.php?id=134
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”