buna ziua, cum as putea sa securizez si eu forum-ul pentru ca cum ii pun backup nici 5minute nu dureaza fi mil sparge.
ma poate ajuta cineva va rog frumos?
cum pot sa securizez forum-ul
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: cum pot sa securizez forum-ul
Probabil forumul tau este vulnerabil la xss sau sql , poti lasa o adresa?
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Cine ti-l "sparge" si de unde stii ca se intampla acest lucru?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
@Neculai, sa nu se considere reclama max3semne[dot]ro
@bogdan, pai repun backup-ul si nu dureaza 5minute si il am spart tot este sterg si scrie "DaRkNNNes^ (asa am eu numele pe forum) s*ge p*la lui nImEnI aLtU' " scuzati-ma ca am scris asa dar asa imi scrie de fiecare data iar apoi cand intru pe forum adica dupa ce dau refresh imi apare o poza cu hacked by nImEnI aLtU'
@bogdan, pai repun backup-ul si nu dureaza 5minute si il am spart tot este sterg si scrie "DaRkNNNes^ (asa am eu numele pe forum) s*ge p*la lui nImEnI aLtU' " scuzati-ma ca am scris asa dar asa imi scrie de fiecare data iar apoi cand intru pe forum adica dupa ce dau refresh imi apare o poza cu hacked by nImEnI aLtU'
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Asta pentru ca ai facut backup cand era deja virusat/atacat.
Copiaza fisierele originale ale forumului pe server, copiaza vechiul fisier config.php in radacina si vezi daca mai apare. Eventual inlocuieste si stilul folosit cu cel original. Va trebui totusi sa reaplici modificarile de cod pentru MOD-uri daca ai asa ceva.
Schimba parola la baza de date si la administratorii/fondatorii de pe forum. Eventual ar trebui sa consideri si schimbarea hostului.
Copiaza fisierele originale ale forumului pe server, copiaza vechiul fisier config.php in radacina si vezi daca mai apare. Eventual inlocuieste si stilul folosit cu cel original. Va trebui totusi sa reaplici modificarile de cod pentru MOD-uri daca ai asa ceva.
Schimba parola la baza de date si la administratorii/fondatorii de pe forum. Eventual ar trebui sa consideri si schimbarea hostului.