Actualizare? Sau nu?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Actualizare? Sau nu?
Nu pot sa nu ma gindesc la aceasta intrebare de cind am intrat in ACP si am fost informat ca trebuie sa actualizez phpBB, de la versiunea 3.0.10 la 3.0.11. Eu ma tem sa nu apara probleme din cauza modurilor instalate pe phpBB, deci eu am nevioie sa aflu ce fisiere vor fi modificate dupa actualizare.Modurile folosite de mine sunt: phpBB Social Network ~0.63, Top 5, mChat, First post in every page, toate instalate cu autoMOD, si inca un mod instalat manual in care am modificat functions.php si sesion.php, ambele din folder-ul /includes. E posibil sa am probleme dupa actualizare?
- bogdan
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Actualizare? Sau nu?
Teoretic nu. Poti testa mai intai pe o copie.
Nu uita ca stilul va trebui actualizat manual daca nu folosesti unul standard (prosilver, subsilver2)
Nu uita ca stilul va trebui actualizat manual daca nu folosesti unul standard (prosilver, subsilver2)
-
- Utilizator înregistrat
Ms bogdan, o sa testez pe o copie. Iar cu stilurile o sa ma descurc eu.
-
- Utilizator înregistrat
Dupa actualizare nu mai functioneza modul Top 5, am restaurat fisierele vechi si functioneaza totul normal. In general nici variabilele de limba nu sunt recunoscute de phpBB, sunt texte de genu {TOP_FIVE_NEWEST}, {TOP_FIVE_LAST}. Cum imi recomandati sa procedez?
ps: Scuzati ca pun asa multe intrebari dar e prima actualizare pe care trebuie sa o execut. In rest toate modurile functioneaza normal.
ps: Scuzati ca pun asa multe intrebari dar e prima actualizare pe care trebuie sa o execut. In rest toate modurile functioneaza normal.
- Gotyc
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.x
- Nivel php: Mediu
E si logic sa nu-ti apara topfive daca el inlocuieste si indexu din cate vad. Noua versiune nu are presintalate modurile.
Ps. Repune in limba forumului ce trebuie pentru topfive.
Ps. Repune in limba forumului ce trebuie pentru topfive.
-
- Utilizator înregistrat
Am dezinstalat toate modurile si leam instalat din nou dupa actulizare si merge totul bine acum.