Buna seara , de curand am schimbat domeniul forumului si am fost nevoit sa pun backup-ul vechi.
Din nefericire a aparut o eroare : Could not get style data.
Am cautat aici si am vazut ca rezolvarea este STK pentru schimbarea temei , insa a intervenit o problema dupa instalarea stk , respectiv :
Emergency Repair Kit
Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically
Click here to reload the STK
Poza: http://imageshack.us/photo/my-images/201/errorrp.png/
Problema STK - Non-static method utf_normalizer
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Problema STK [urgent]
Citeste mai atent: exista 2 variante de rezolvare http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=131
Legat de al doilea mesaj de eroare: folosesti SEO MOD? Daca da: https://www.phpbb.com/customise/db/offi ... 69#p248569
Legat de al doilea mesaj de eroare: folosesti SEO MOD? Daca da: https://www.phpbb.com/customise/db/offi ... 69#p248569
-
- Nou venit
Re: Problema STK - Non-static method utf_normalizer
Cand incerc sa rulez acea comanda in mysql , imi apare in felul urmator:
UPDATE phpbb_styles SET `style_id` = 50 WHERE style_name = 'prosilver';# MySQL a dat un set de rezultate gol (zero linii).
# MySQL a dat un set de rezultate gol (zero linii).
UPDATE phpbb_config SET `config_value` = 50 WHERE `config_name` = 'default_style';# MySQL a dat un set de rezultate gol (zero linii).
UPDATE phpbb_config SET `config_value` = 1 WHERE `config_name` = 'override_user_style';# MySQL a dat un set de rezultate gol (zero linii).
Da , folosesc SEO , asta influenteaza cu ceva?
Am folosit acel tutorial pt. seo si am reusit sa intru in PA , la logare , acolo cu ce date trebuie sa ma conectez ?
Cu administratorul meu , sau vreun cont din cpanel?
UPDATE phpbb_styles SET `style_id` = 50 WHERE style_name = 'prosilver';# MySQL a dat un set de rezultate gol (zero linii).
UPDATE phpbb_config SET `config_value` = 50 WHERE `config_name` = 'default_style';# MySQL a dat un set de rezultate gol (zero linii).
UPDATE phpbb_config SET `config_value` = 1 WHERE `config_name` = 'override_user_style';# MySQL a dat un set de rezultate gol (zero linii).
Da , folosesc SEO , asta influenteaza cu ceva?
Am folosit acel tutorial pt. seo si am reusit sa intru in PA , la logare , acolo cu ce date trebuie sa ma conectez ?
Cu administratorul meu , sau vreun cont din cpanel?
-
- Nou venit
@ scz pt. dublu-post
In ccazul in care nu mai stiu datele administratorului ? le pot gasi undeva sau cum pot rezolva pb ?
Pt. ca am incercat sa ma conectez cu datele adminului si nu merge.
Am incercat si sa resetez pw. la admin knowledge/kb_show.php?id=211
numai ca nu stiu user-id-ul meu
In ccazul in care nu mai stiu datele administratorului ? le pot gasi undeva sau cum pot rezolva pb ?
Pt. ca am incercat sa ma conectez cu datele adminului si nu merge.
Am incercat si sa resetez pw. la admin knowledge/kb_show.php?id=211
numai ca nu stiu user-id-ul meu
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Normal pentru ca stilul tau e absolution si nu prosilver. Trebuie inlocuit textul din script.speedy4dfg scrie:Cand incerc sa rulez acea comanda in mysql , imi apare in felul urmator:
Cu cel din forum (admin/fondator).speedy4dfg scrie:Am folosit acel tutorial pt. seo si am reusit sa intru in PA , la logare , acolo cu ce date trebuie sa ma conectez ? Cu administratorul meu , sau vreun cont din cpanel?
Dai click pe user si vezi ce numar apare in URL/adresa.speedy4dfg scrie:numai ca nu stiu user-id-ul meu