Cand incerc sa schimb forumul parinte, primesc o pagina goala. Asta se intampla cu un singur subforum. As vrea sa fac schimbarea utilizand phpMyAdmin...
LATER EDIT: Am intrat in phpbb_forums. Acolo m-am uitat ce scrie la parent_id si am modificat. Dar acum nu-mi mai apare forumul modificat nicaieri.
LATER EDIT: Am copiat si ce scria la forum_parents si acum imi apare ca subforum pe desktop, dar nu imi mai apare cand intru in categorie.
LATER EDIT: Acum imi apare, dar incorent. Pe index imi apare a sasea. In categorie imi apare a saptea. As vrea sa schimb asta.
LATER EDIT: Acum apare corect dar tot nu poate fi modificat. Imi apare pagina alba cand incerc sa-l modific. Ce ar fi de facut?
Cum sa schimb parintele unui forum din phpMyAdmin?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Last Man Standing
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Cum sa schimb parintele unui forum din phpMyAdmin?
Under construction
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum sa schimb parintele unui forum din phpMyAdmin?
De ce ai vrea sa modifici din phpMyAdmin?!? De ce nu modifici din ACP?
Iti recomand sa folosesti Support Toolkit ca sa repari structura (optiunea Fix Left/Right ID's): https://www.phpbb.com/support/stk/
Iti recomand sa folosesti Support Toolkit ca sa repari structura (optiunea Fix Left/Right ID's): https://www.phpbb.com/support/stk/
- Last Man Standing
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum sa schimb parintele unui forum din phpMyAdmin?
In ACP imi aparea ecran gol cand incercam sa modific. Am facut altfel. Am creat un subforum nou, am mutat toate subiectele acolo si apoi l-am sters.
Under construction