Nume; Metin2nike
Fondator: Ovy
Categorie : Metin2
Nr mesaje: 1005
Nr Membri : 1859
Infintat : 16.11.2012
Descriere : Parte a Comunitatii Explossivegaming , Un Forum curat care a gasit remediul impotriva invaziei boot-ilor. Un forum unde ideile postate de voi sunt supuse atentie .unde vet gasii concursuri si distractie
Va asteptam sa va convingeti singuri de toate astea pe :
www.board.metin2nike.com
Metin2nike
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Metin2nike
Notele de copyright phpbb.com/ro?
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Băieţii şmecheri nu mai au copyright in ziua de azi

Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
ne cerem scz fata de voi dar eu cred ca si toti ceilalti are activeaza in sfera asta ca numai un noob ar putea crede ca copyright-ul sa nu fie de la voi .
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
N-am inteles o iota din ce ai scris mai sus.
Folositi traducerea realizata de phpbb.ro , unde sunt notele de copyright ? si de asemenea software-ul phpbb.com
Tie ti-ar placea sa zica cineva ca , de exemplu copilul tau este al lui defapt ?
Folositi traducerea realizata de phpbb.ro , unde sunt notele de copyright ? si de asemenea software-ul phpbb.com
Tie ti-ar placea sa zica cineva ca , de exemplu copilul tau este al lui defapt ?
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
imi pare rau daca gandesty asa
da cum spui tu exemplul cu copilul ,, da cand infiez un copil pot spune cai al meu care il cresc si il intretin nu mai este al tau cel care i=ai dat viata
Asa si cu forumul intradevar este copyrigt ul de la phpbb romania dar atata timp cat a fost cumparat eu cred ca am drepturi depline asupra lui si nu sunt obligat sa creez interfata cum doresti tu sau altcineva
intelegeam sa faci atata agitatie daca vedeai ca am pus la cpyrigt alt nume dar asa dai dovada de ca ai o gandire de comunist
Nu cred ca atunci cand ai cumparat (o mobila sau un televizor ) ca vanzatorul de la magazin sa fii venit sa iti fii zis ca obiectul asta lai cumparat de la mn si trb sal pui pe canapea sau pe aragaz doar ca eu am fost vechiul propietar
incearca sa te trezesty ca deja am ajuns in secolul XXI ,,, comunismul a disparut de 23 de ani
da cum spui tu exemplul cu copilul ,, da cand infiez un copil pot spune cai al meu care il cresc si il intretin nu mai este al tau cel care i=ai dat viata
Asa si cu forumul intradevar este copyrigt ul de la phpbb romania dar atata timp cat a fost cumparat eu cred ca am drepturi depline asupra lui si nu sunt obligat sa creez interfata cum doresti tu sau altcineva
intelegeam sa faci atata agitatie daca vedeai ca am pus la cpyrigt alt nume dar asa dai dovada de ca ai o gandire de comunist
Nu cred ca atunci cand ai cumparat (o mobila sau un televizor ) ca vanzatorul de la magazin sa fii venit sa iti fii zis ca obiectul asta lai cumparat de la mn si trb sal pui pe canapea sau pe aragaz doar ca eu am fost vechiul propietar
incearca sa te trezesty ca deja am ajuns in secolul XXI ,,, comunismul a disparut de 23 de ani
-
- Nivel phpBB: Mediu
1. Mai treci pe la scoala, ai lipsuri mari la limba romana.Leon scrie:imi pare rau daca gandesty asa
2. Ban 7 zile pt. chestia cu "gandire comunista", incearca sa te exprimi fara sa jignesti.
3. La notele de copyright phpbb.com/ro initiale poti sa le adaugi pe ale tale, pe randul urmator. Ai luat softul de la phpbb.com si traducerea de la phpbb.ro (gratis, nu stiu de unde ai scos-o ca le-ai cumparat), deci pastrezi notele originale, apoi, daca modifici ceva, adaugi si notele tale.
Topic inchis.