MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (61)

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
soul666
Nou venit

Nu mai merge sa intru pe database

Mesaj de soul666 »

Am o problema cand intru pe forum nu se conecteaza la database .. Si nush cum sa intamplat ca am putut intra pe forum si pe panoul de administratie ,, asa si acolo mia dat erroarea asta
Eroare generală
Couldn't obtain regd user/online information.

DEBUG MODE

SQL Error : 2002 Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (61)

SELECT u.user_id, u.username, u.user_session_time, u.user_session_page, s.session_logged_in, s.session_ip, s.session_start FROM phpbb_users u, phpbb_sessions s WHERE s.session_logged_in = 1 AND u.user_id = s.session_user_id AND u.user_id <> -1 AND s.session_time >= 1112894887 ORDER BY u.user_session_time DESC

Line : 339
File : index.php
Si nu inteleg nimik din ce imi arata acolo :cry:
Va rog sa ma ajutati pls
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Cel mai probabil ai instalat forumul pe local şi nu ai setată parolă pentru mysql_connect
Încearcă să îi creezi o parolă sau să pui în loc de passwd NULL.
soul666
Nou venit

Mesaj de soul666 »

Ms pt ca miai raspuns dar nu mai e nevoie sa fac ce ai zis tu acolo. Pt ca acum merge , cred ca a avut o faza pe minut atunci ,ca dupa 30-60 min mergea :) (Ms oricum)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”