Sunt încântat să vă anunț că am revenit!
Ne pare rău pentru perioada lungă în care am fost inactivi. Am revenit oficial și vrem să ne ținem de treabă

Traducerea pentru ultima versiune a fost trimisă spre validare.
Modificări aduse comunității Românești:
Imaginile grupurilor și grupurile: Structura și rangurile au fost schimbate. Am decis să revenim la grupul vechi de Colaboratori în loc de Suport Tehnic.
Grupul foștilor colegi nu mai are o culoare distinctă. Urmează să pregătesc o pagină dedicată foștilor contribuitori și colegi care au ajutat de-a lungul timpului la dezvoltarea comunității.
Pentru utilizatorii normali vor fi doar două ranguri disponibile: Nou venit (0 - 9 mesaje) și Membru înregistrat (9 + mesaje).
Grupurile Autori de stiluri și Traducători au primit alte culori.
Traducerea pentru phpBB 3.3: Am început și traducerea pentru phpBB 3.3 aceasta va fi publicată pe pagina de GitHub și pe pagina noastră de descărcări. Un anunț va fi publicat de îndată ce traducerea este gata.
Sfârșitul versiunii phpBB 3.2 Rhea: Versiunea phpBB 3.2 nu mai este susținută de comunitatea phpBB. Aceste forumuri au fost adăugate la arhivă unde le puteți încă citi.
Restabilirea permisiunilor: După modificarea de structură anterioară de la versiunea 3.0, grupurile speciale nu aveau permisiunile necesare de moderare pentru categoriile proprii -- permisiunile au fost revizuite și refăcute pentru fiecare grup.
Cam atât pentru moment. Mai multe noutăți vor fi anunțate pe parcurs referitoare la comunitatea Românească.
Mulțumesc pentru timpul acordat acestui anunț important.
-- Echipa phpBB România