Could not connect to the database
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
phpBB : Critical Error
aceeasi eroare mi-o da si mie !!! iddea este ca nu am completat rau campurile ... (ca doar il frec de vreo 2 zile) am urmat toate instructiunile posibile de la
kb.php?mode=cat&cat=1
si totusi aceeasi eroare !!!
nu inteleg
Si inca o intrebare !!! cu tabelele in mysql tre sa le fac io sau si le face scriptul singur ????????????
ma adresez celor care au mai facut !!
Multumesc!
aceeasi eroare mi-o da si mie !!! iddea este ca nu am completat rau campurile ... (ca doar il frec de vreo 2 zile) am urmat toate instructiunile posibile de la
kb.php?mode=cat&cat=1
si totusi aceeasi eroare !!!
nu inteleg
Si inca o intrebare !!! cu tabelele in mysql tre sa le fac io sau si le face scriptul singur ????????????
ma adresez celor care au mai facut !!
Multumesc!
-
- Nou venit
am baze de date
am baza de date facuta ..... ideea este ca am mai multe servere si pe toate am incercat sa nistalez si nu imi merge ... si la toate am bininteles ... baze de date my sql !!! ... nuj ce sa cred .. incep sa cred ca ori are ceva scriptul phpbb ori nuj ce sa mai zic !!
- MJR
- Fost coleg
chiar treb sa scrii de 5 ori la rind acelasi lucru? ce intrebi tu s-a mai discutat. de exemplu: viewtopic.php?t=1191&highlight=localhost#7199
oriunde ai instala forumul, procedura este aceeasi, deci... Instalarea forumului phpBB - instalare noua
decit sa scrii cum ai facut-o mai sus, mai bine cauti ce te intereseaza.
oriunde ai instala forumul, procedura este aceeasi, deci... Instalarea forumului phpBB - instalare noua
decit sa scrii cum ai facut-o mai sus, mai bine cauti ce te intereseaza.