phpBB3

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
mark
Utilizator înregistrat

phpBB3

Mesaj de mark »

Sti cineva daca dupa ce am instalat phpBB 2.0.20 o sa pot face upload la phpBB 3, sau o sa exista anumite probleme, pentru ca se zice ca pana luni sau marti ar putea aparea versiunea beta.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Ar trebuie sa citesti si tu cate ceva inaitne de a posta. Versiunea 2 cu 3 nu se pupa, nu se poate face upgrade de la una la alta.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

Ma seelview mai lasa-ma cu chestea cu cititul....ma disperi la fiecare post tot asta imi zici. Ca informatie sa sti ca citesc ceea ce e si pe alte site-uri despre phpbb3, asta era singura nelamurire.
seelview
Fost coleg

Mesaj de seelview »

Din moment ce eu stiu, scrie pe undeva ;) chiar a mai fost o discutie, in care cineva intreba acelasi lucru.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Mai devreme sau mai tarziu se va oferi si posibilitate de update de la 2.0.x la 3. Exista convertoare de la alte tipuri de forumuri la phpbb, asa ca eu unul nu cred ca intr-un termen mai lung sau mai scurt nu se va oferi o astfel de facilitate.
seelview
Fost coleg

Mesaj de seelview »

Personal, si eu sper sa se faca si un convertor ceva, pentru ca sunt foarte multe forumuri mari in Ro si nu numai, care ce or sa faca? Or sa inceapa forumul de la 0 ? Momentan ne bazam doar pe ce spun ei si anume ca nu se va putea face upgrade.
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Este destul de ciudata o astfel de afirmatie (vreau si eu un link, ceva...).

De obicei toate proiectele open source nu ignora proiectele dezvoltate anterior si ofera facilitati de preluare (convertoare) a datelor stocate pana atunci. Cel mai recent exemplu care imi vine in minte este trecerea de la mombo la joomla.

Singura explicatie logica pe care eu o gasesc la aceasta informatie ar fi ca phpbb 3 ar putea fi in intregime reprogramat inclusiv cu modificari in structura bazei de date. Atunci da, este greu sa faci o astfel de trecere (upgrade).

Nu e vorba numai de forumurile romanesti, sunt destule forumuri pe net bazate pe phpbb si ma intreb daca toate o vor lua de la zero ?
seelview
Fost coleg

Mesaj de seelview »

dorin scrie:Singura explicatie logica pe care eu o gasesc la aceasta informatie ar fi ca phpbb 3 ar putea fi in intregime reprogramat inclusiv cu modificari in structura bazei de date. Atunci da, este greu sa faci o astfel de trecere (upgrade).
Fix asta era ideea. Am sa caut si link, nu mai stiu exact unde se vorbea.

Edit: Se pare ca va exista pana la urma un astfel de script. Cititi mai jos.

http://area51.phpbb.com/phpBB/viewtopic ... it=upgrade
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

seelview scrie: Edit: Se pare ca va exista pana la urma un astfel de script. Cititi mai jos.

http://area51.phpbb.com/phpBB/viewtopic ... it=upgrade
:wink:
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

Uite mai baieti, vorbeam cu un tip pe mess si mi-a zis ca a reusit sa isi modifice una din variantele de phpBB 2.0.x si sa il aduca aproximativ la starea actuala a phpBB3 - ului, flosind ceea ce este momentan pe site-ul celor de la phpbb.com. deci din cate inteleg si acum este posibila chestea asta.

si apar tot mai multi care zic " You cand download this version of phpBB from here [SPAM]

This shat is real......there is the original version"

deci in concluzie presupun ca folosind ceea ce e pe acele site-uri marcate ca si [SPAM] :lol: :lol: poti scoate varianta actuala de phpBB3 si sa o integrezi in forumul tau....asta daca cunosti ceva phpBB si nu esti n00b.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”