reload baza de data in forum ?

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Smiley_Cristi
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

reload baza de data in forum ?

Mesaj de Smiley_Cristi »

Am instalat pe forum intr-o seara subforum ... si pe urma nu a mai intrat pe forum . Oricum l-am zapacit eu pe acolo si l-am stricat de tot . Dar am baza de date . Cum pot sa fac sa bag iar baza de date pe un forum nou . Am instalat iar versiunea de forum pe care o aveam si tot ce aveam pe el inainte sa mi se strice . Dar am intrat la baza de date si am selectat tot acolo si am dat empty ca am zis ca le sterge ca sa pot sa pun alta baza de date . Si acu nu mai intra deloc pe forum de cand am dar empty la baza de date . Dak stiti cum pot sa fac sa pun baza de date la loc v-as fii recunoscator .
flowers
AdministratorAdministrator

Re: O mik problema ...

Mesaj de flowers »

Smiley_Cristi scrie:Am instalat pe forum intr-o seara subforum ... si pe urma nu a mai intrat pe forum . Oricum l-am zapacit eu pe acolo si l-am stricat de tot . Dar am baza de date . Cum pot sa fac sa bag iar baza de date pe un forum nou . Am instalat iar versiunea de forum pe care o aveam si tot ce aveam pe el inainte sa mi se strice . Dar am intrat la baza de date si am selectat tot acolo si am dat empty ca am zis ca le sterge ca sa pot sa pun alta baza de date . Si acu nu mai intra deloc pe forum de cand am dar empty la baza de date . Dak stiti cum pot sa fac sa pun baza de date la loc v-as fii recunoscator .
Backup şi restaurare folosind phpMyAdmin
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

Daca fac un backup cu phpmyadmin la baza de date de pe un forum ultima versiune si restaurez pe un forum nou tot versiunea aia...deci o sa-mi apara tot ...topicuri,useri etc?!......si inca ceva daca restaurez baza de date pe un phpbb modificat ...ar merge?!!!
HTCGuide.net (forum)
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Gaby Stan scrie:Daca fac un backup cu phpmyadmin la baza de date de pe un forum ultima versiune si restaurez pe un forum nou tot versiunea aia...deci o sa-mi apara tot ...topicuri,useri etc?!......si inca ceva daca restaurez baza de date pe un phpbb modificat ...ar merge?!!!
Da, la restaurare o sa-ti apara tot pe un forum nou. Daca restaurezi pe un forum MODificat, ai grija la tabelele create de MODuri. Ori le pastrezi asa cum sunt, ori le creezi din nou. Mai complicat e daca ai alterat tabelele originale phpBB prin MODificari.
Citeste si articolul Reinstalare / Actualizare phpBB :idea:
Smiley_Cristi
Nou venit

Mesaj de Smiley_Cristi »

va multumes mult :) pt ajutor , am reusit .
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

Ma intreba cineva care are ca si mine un phpbb plus modificat...daca poate sa restaureze baza de date de la el pe un forum standard phpbb v.2.0.21 ...eu am zis ca nu...voi ce ziceti?
HTCGuide.net (forum)
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Teoretic, nu ar trebui sa fie nici o problema. Deoarece, modificarile aduse lui phpbb plus, sunt ori la nivel de fisiere (ceea ce nu mai conteaza), ori la nivel de baza de date, fiind adaugate tabele si campuri noi. Atata timp cat nu s-a sters nimic din continutul bazei de date standard, nu ar trebui sa fie o problema.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

bine bine...dar vezi ca phpbb plus...are si interfata de portal...pe langa cea de forum....iar php standard cum e acesta e numai forum....nu ar putea surveni erori...pentru acest amanunt....si mai ales....ca moduriile instalate pe phpbb plus nu sant instalate pe php standard?
HTCGuide.net (forum)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Ia baza de date de la portal si fa o comparatie cu o BD de la phpbb standard. Vei avea raspunsul. Eu cred ca nu vor exista probleme pentru ca de obieci se adauga tabele sau campuri in tabelele existente. Vazusem un tool de curatare a BD de eventualele adaugari sumplimentare dar din pacate nu am timp sa caut acum.
MJR
Fost coleg

Mesaj de MJR »

Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”