vreau sa-mi hostez imaginile la mine pe server

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
bojo
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

vreau sa-mi hostez imaginile la mine pe server

Mesaj de bojo »

ok,
ideea e ca as vrea sa-mi hostez imaginile la mine pe server, nu pe acel server gratuit. de 1 luna de cand am forumul online cam de 3 ori a fost picat serverul acela gratuit cu imaginile si de ieri incoace o gramad de imagini lipsesc.
EXEMPLU AICI
deci, cum se poate modifica scriptul pt a stoca imaginile la mine pe server? ca har domnului am banda destula pe hostul ala de 100mbit.
bojo
Nou venit

Mesaj de bojo »

precizez ca im incercat sa trimit in mail la supportul de la imageshack dar se pare ca adresa care o pun ei la dispozitie este inexistenta si nici nu ma pun sa ghicesc adrese de mail, poate-poate o ajunge mailul la cine trebuie.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Poti face ceea ce doresti instaland MODul File Attachment sau Upload Pic .
bojo
Nou venit

Mesaj de bojo »

nu am gasit nici unul dintre moduri doar uitandu-=ma in lista de moduri internationale.
am incercat sa dau un search si mi-a aparut acest meaj:

CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.

If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

bojo scrie:nu am gasit nici unul dintre moduri doar uitandu-=ma in lista de moduri internationale.
am incercat sa dau un search si mi-a aparut acest meaj:

CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.

If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
Upload Pic
Attachment MOD

Cat despre acel mesaj , ignora-l , e doar un MOD care-si face datoria !
bojo
Nou venit

Mesaj de bojo »

mersi mult.
m-am descurcat in cele din urma.
SrK
Nou venit

Mesaj de SrK »

Aliniuz scrie: Cat despre acel mesaj , ignora-l , e doar un MOD care-si face datoria !
Isi face el datoria, dar e foarte inervant de multe ori :)
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

"enervant"
E dezactivat acuma CTracker la search.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”