Problema PA
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Problema PA
Deci inainte aveam www.reign.lx.ro/forum , ca vroiam sa fac si site , dar m-am razgandit , dupa am facut www.reign.lx.ro , acuma cand vreau sa intru in Panoul Administratorului , imi da ca pagina nu poate fi gasita , imi arata pagina aia cu rosu de la lx.ro ??? Ce e de facut ? ca sa pot sa intru in panoul administratorului din www.Reign.Lx.Ro ??? !
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Trebuia să schimbi url-ul în AdminCP la configurare generală, apoi în config.php phpbb_root_path, iar apoi să faci mutarea fişierelor, toate în ordinea aceasta, dacă nu ai moduri ca pafileDB sau de linkuri instalate.
Acum poţi să modifici în phpmyadmin, sau exporţi baza de date într-un fişier text .sql şi dai cu notepad replace la reign.lx.ro/forum cu reign.lx.ro ( sau reign.lx.ro/forum/ cu reign.lx.ro/ ) în toate locurile unde apare că poate ai şi postări în forum cu calea asta.
Acum poţi să modifici în phpmyadmin, sau exporţi baza de date într-un fişier text .sql şi dai cu notepad replace la reign.lx.ro/forum cu reign.lx.ro ( sau reign.lx.ro/forum/ cu reign.lx.ro/ ) în toate locurile unde apare că poate ai şi postări în forum cu calea asta.
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |