Yahoo tools...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Yahoo tools...
ce ar fi sa punem toti aici intr-un topic cate un link ... cu cate un tool pt yahoo . nu ma refer la pluginuri sau alte chestii executabilee (exclus scamurile,keyloggerele si alte chestii ) si poate fi chiar si un site
si incep eu ...
1. XEEBER.COM
si incep eu ...
1. XEEBER.COM
[url=ttp://www.onmovies.info]OnMovies.INFO[/url]
E asemanator cu asta.
Doar ca asta nu arata si daca esti invisible, afiseaza o imagine cand esti online, si alta cand esti offline, si genereaza un cod html pentru a-l pune pe site.
Chestia cu ping-ul.. nu cred, pentru ca nu are de unde sa afle ip-ul, doar daca ip-ul "ii trimite ceva".. sau nu stiu cum sa zic. Cel putin eu nu pot sa aflu ip-ul cuiva de pe Yahoo messenger, decat daca imi scrie ceva..
Si chiar daca ar fi sa fie asa, ip-ul poate sa dea reply la ping, dar nu inseamna ca e online pe mess.
Intr-adevar .. nu stiu cum procedeaza. Eu pentru a verifica cine e pe invisible, folosesc BuddyCheck
Doar ca asta nu arata si daca esti invisible, afiseaza o imagine cand esti online, si alta cand esti offline, si genereaza un cod html pentru a-l pune pe site.
Chestia cu ping-ul.. nu cred, pentru ca nu are de unde sa afle ip-ul, doar daca ip-ul "ii trimite ceva".. sau nu stiu cum sa zic. Cel putin eu nu pot sa aflu ip-ul cuiva de pe Yahoo messenger, decat daca imi scrie ceva..
Si chiar daca ar fi sa fie asa, ip-ul poate sa dea reply la ping, dar nu inseamna ca e online pe mess.

Intr-adevar .. nu stiu cum procedeaza. Eu pentru a verifica cine e pe invisible, folosesc BuddyCheck

What I'm s'pose to write here ?
Pai nu stiu in ce masura se folosesc de script-uri de la Yahoo. Stiu ca si yahoo verifica acel "online status", si genereaza cod html ca sa pui pe site, si sa apara atunci cand esti online. Nu si cand ai Invisible Status. Chestia cu verificat peste acel invisible status, nu stiu daca este tot la yahoo. Atunci de ce sa mai dea optiunea de "invisible" la messenger, cand ei fac script-uri care sa "sparga" aceasta "intimitate" ?
Eu nu am vazut pe nici unde prin reteaua Yahoo chestii din astea. Daca nu sunt facute publice, atunci webmasterii unor site-uri de unde stiu de ele ?
Eu nu am vazut pe nici unde prin reteaua Yahoo chestii din astea. Daca nu sunt facute publice, atunci webmasterii unor site-uri de unde stiu de ele ?

- 53rg1u
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
poi uitasem sa mentionez ca scripturile de la yahoo sunt folosite numai pentru online si offline....in rest e "include" cu BuddyCheck,o combinatie intre C++ si php....php da request de la programul BuddyCheck pe niste adrese si genereaza codu`...da hai sa nu mai deviem in offtopic....mai ziceti adrese