Download MOD

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Log1teCk
Utilizator înregistrat

Download MOD

Mesaj de Log1teCk »

Buna ziua .... am tot cautat pe forumul phpbb.ro si nu am gasit ceva care sa ma lamureasca concret de urmatoarele mele intrebari.

Pe forumul vostru exista o asa numita categorie "Download" (dload.php) am tot cautat pe forum sa vad daca gasesc discutii despre aceasta categorie si modul care este folosit si in zadar , as vrea sa aflu daca exista un asemenea mod de downloadat si inca o mica intrebare.Am vazut pe mai multe forumuri sub forme diferite apare ca un fel de tabel in care apare fisierul la finalul postului in care poti sa-l downloadezi , arata cati kb are si mai multe lucruri .... eo am vazut ceva de genul aici ( http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=79649 ) dar mai exista si alte moduri mai frumoase dar sunt in genul la acesta. Scuzati deranjul :)
tepy15
Utilizator înregistrat

Mesaj de tepy15 »

ala nu e mod e atachament adica poti sa modifici din acp.
Log1teCk
Utilizator înregistrat

Mesaj de Log1teCk »

la care dintre ele te referi la cel cu categoria ca pe phpbb.ro sau acela cu download ? care apare in josul postului :)?
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”