Stiluri (templates)
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
mihaitza ma deci phpBB este sub licenta GNU/GPL la fel shi mai toate MOD-urile shi stilurile.. tu poti folosi linishtit toate acestea numai sa nu modifici in partea de jos propietarii de drept al acestora. in legatura cu SubSilver asta e ce itzi pune la dispozitie arhiva phpBB pentru cei care eventul nu ar shti din prima sa o modifice.. (ma gandesc eu)
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
PhpBB nu te obliga sa puiBuGsY scrie:sa nu modifici in partea de jos propietarii de drept al acestora
Cod: Selectaţi tot
Powered by phpBB 2.0.4 © 2001, 2002 phpBB Group
In rest am inteles mesajul.
Toate cele bune,
Mihai
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
MOD-urile (modificarile), stilurile, temele sau orice alt cod scris pentru phpbb si care se gaseste pe phpbb.com sau site-urile pe partenere, cum este phpbb.ro, este oferit in regim Open Source.
Exista insa firme, asociatii sau freelanceri care ofera anumite modificari sau servicii contra cost, inclusiv din aplicatiile Open Source.
Eu cred ca trebuie DOAR citita, cu atentie, licenta sub care este oferit un soft pentru a te lamuri asupra modului in care i-l poti folosi/cumpara/comercializa
Exista insa firme, asociatii sau freelanceri care ofera anumite modificari sau servicii contra cost, inclusiv din aplicatiile Open Source.
Eu cred ca trebuie DOAR citita, cu atentie, licenta sub care este oferit un soft pentru a te lamuri asupra modului in care i-l poti folosi/cumpara/comercializa