cine imi exlpica si mie cum dau moderator pe phpBB 3.0.2
si cum adaug legende ?:D
cum dau moderator
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
poi is ami multe metode dar cea mia buna ar fi urmatoarea 
creezi un grup bazat pe o anumita categorie de forumuri si il faci moderator la acele forumuri
si toti userii care vrei sa fie moderatorii la acele forumuri/categorii ii bagi in grupul respectiv !
Cum creezi un grup ?
Intri in panoul de administrare -> Users & Groups -> Manage Groups
acolo unde iti apare " Create new group" scri dupa numele grupului si dai "Submit"
Acum iti va aparea sa setezi anumite caracteristici alea grupului
Bifezi urmatoarele casute ->
Founder manage only
Display group in legend
Daca vrei o anumita culoare la grup unde apare Group colour dai pe Web-safe colour swatch si iti alegi de acolo o culoare si dai submit
Acum ca ai grupul tot la Manage groups ai langa numele grupului members. Dai pe el si ai un spatiu in care trebuie sa scri numele userilor pe care vrei sa ii introduci in grup ( ca membrul din grup sa aiba culoarea grupului respectiv trebuie sa selectezi Set as default group: YES
Cum faci grupul moderator ?
Ca sa faci un grup moderator la anumite forumuri/categorii dai pe Groups forum permissions , selectezi grupul si dupa selectezi forumurile la care vrei sa il faci moderator
O sa ai acum doua feluri de permisiuni
Users Permisions si Moderator Permisions -> va trebui sa le configurezi pe amandoua 
Aceste feluri is langa textul cu Select type
nu stiu cat de explicit am fost deoarece m-am cam grabit
sper ca ai inteles

creezi un grup bazat pe o anumita categorie de forumuri si il faci moderator la acele forumuri

Cum creezi un grup ?
Intri in panoul de administrare -> Users & Groups -> Manage Groups
acolo unde iti apare " Create new group" scri dupa numele grupului si dai "Submit"
Acum iti va aparea sa setezi anumite caracteristici alea grupului
Bifezi urmatoarele casute ->
Founder manage only
Display group in legend
Daca vrei o anumita culoare la grup unde apare Group colour dai pe Web-safe colour swatch si iti alegi de acolo o culoare si dai submit
Acum ca ai grupul tot la Manage groups ai langa numele grupului members. Dai pe el si ai un spatiu in care trebuie sa scri numele userilor pe care vrei sa ii introduci in grup ( ca membrul din grup sa aiba culoarea grupului respectiv trebuie sa selectezi Set as default group: YES
Cum faci grupul moderator ?
Ca sa faci un grup moderator la anumite forumuri/categorii dai pe Groups forum permissions , selectezi grupul si dupa selectezi forumurile la care vrei sa il faci moderator
O sa ai acum doua feluri de permisiuni

Aceste feluri is langa textul cu Select type
nu stiu cat de explicit am fost deoarece m-am cam grabit