MULTE ERORI

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ultras
Utilizator înregistrat

MULTE ERORI

Mesaj de ultras »

Am instalat de curand phpbb3 (sunt nou ) ...bun totul bine pana cand m-am loghat odata pt a intra in panou , dar ciudat, dau loghin astept vreo 2 secunde si se incarca insa pagina ramane goala, alba fara nimic pe ea !! oare din ce cauza ? uitati o imagine.. este posibil sa se fi sters din cahce htacces si celalalt iar daca pun altele nu va mai merge forumu ca mi s`a mai intamplat

Imagine
Ultima oară modificat 09-Noi-2008, 23:25:40 de către ultras, modificat 1 dată în total.
ultras
Utilizator înregistrat

Mesaj de ultras »

Alta problema !! la fel imi arata si cand intru intr`un topic dau click de ex pe Categoria jocuri si se face alb !! ce poate sa aiba frate ? phpbb fara erori nu stiti sa faceti ? uitati un link catre FORUM
ultras
Utilizator înregistrat

Mesaj de ultras »

Haideti ma chiar nu stie nimeni ?
zeus
Nou venit

Mesaj de zeus »

io zic sa iti instalezi phpbb2 ca ii mult mai simplu
ovidel
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovidel »

Arhiva cu continutul forumului nu este pusa bine pe ftp. Incearca sa faci un folder pe ftp numit forum si dezarhiveaza acolo continutul forumul luat de pe acest site, dupa care intra pe www.link.ro/forum si instaleaza-l. Mie pe linkul tau nu-mi merge nici macar sa intru pe el, dar sa ma loghez :)
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

inca ceva... arhiva nu se pune pe ftp... ci continutul ei
geo
ovidel
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovidel »

am rectificat cam pe la sfarsitul mesajului, in fine , incearca asta apoi posteaza daca intampini alte erori.
ultras
Utilizator înregistrat

Mesaj de ultras »

Am rezolvat ..nu era de la ce ati zis voi
REZOLVARE :stergeti din : public_html/CACHE (stergeti tot ce este acolo ) fara index si htacces !! Functioneaza 100%
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”