Adrian Pandurasu Blog
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Adrian Pandurasu Blog
www.pandurasu.ro . Adrian Pandurasu Blog. Declaratii si opinii.
Ultima oară modificat 11-Noi-2008, 22:23:04 de către CrisNetDesign, modificat 1 dată în total.
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Parerea mea este ca blog-ul tau este cam prea simplu si fara prea multa atractie la public, si aici nu fac cumparatie cu site-uri generale, ci cele din domeniul pe care il abordezi tu si anume politica.
Oricum raman la ideea PD-L este mai de baza datorita posibilitatilor oferite atat seniorilor cat si tineretului, pe cand PNL nu stiu ce avantaje poate aduce (realist vorbind, fara remarcabilele "promisiuni" cu care (fara suparare) se spala pe cap marea majoritate).
Oricum raman la ideea PD-L este mai de baza datorita posibilitatilor oferite atat seniorilor cat si tineretului, pe cand PNL nu stiu ce avantaje poate aduce (realist vorbind, fara remarcabilele "promisiuni" cu care (fara suparare) se spala pe cap marea majoritate).
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat