Cateva idei

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
FaNkY
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Cateva idei

Mesaj de FaNkY »

Vreau sa cumpar un domeniu .com/net si sa instalez un forum dar nu am idee despre ce ar putea fi . Vreau ceva cautat

vreo sugestie? :D
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

Tocmai asta e, că trebuie să-ţi ştii rostu ca propietar al unui site (sau viitor).

Discută despre... România, discuţii peste limită despre defectele şi puţinele ei puncte de atracţie.
Discută despre... Muzică, fă recenzii, interviuri cu artişti cunoscuţi "fă muzică".
Discută despre... tinerii adolescenţi, problemele ce pot fi rezolvate chiar şi pe un forum, problemele cu drogurile (inclusiv alcoolul şi tutunul. Marijuana nu are treabă aici, nu provoacă dependenţă), jocurile de noroc ş.am.d.
FaNkY
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de FaNkY »

Ultima idee e foarte buna , imi poti zice si un domeniu care se potriveste ? O mica idee :D
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

FaNkY scrie:Ultima idee e foarte buna , imi poti zice si un domeniu care se potriveste ? O mica idee :D
tineriideazi.net ; tinerii-de-azi.net ; adolescenti.net ; adolescent.net (Nu am verificat daca domeniile sunt ocupate sau nu!)
spiridusu e plecat in vacanta !
Maxi
Utilizator înregistrat

Mesaj de Maxi »

Trebe sa ai o echipa buna in ori ce ai face :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”