Forumul selectat nu exista

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
A_L_E_X
Nou venit

Forumul selectat nu exista

Mesaj de A_L_E_X »

Am o problema cu forumul meu. Cand apas pe member list imi da eroarea " Forumul selectat nu exista " .Stie cineva ce ar putea fi ? Adresa este :

http://www.alexandrucelmare.3x.ro/forum/index.php
Va rog foarte mult sa ma ajutai . Si mai este o problema : Cand vreau sa vad profilul unui utilizator nu mi-l afiseaza . Intrati va rog pe forum sa vedeti despre ce este vorba ! Multumesc anticipat !
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Am văzut că nici fişierele cu traducerea forumului în limba română nu sunt bine puse.
Păstrează fişierul config.php şi pune toate celelalte fişiere încă odată însă fară directoarele install/ şi contrib/
A_L_E_X
Nou venit

Mesaj de A_L_E_X »

Am inlocuit modcp.php cu fisierul memberlist.php . Adica memberlist.php le-am denumit memberlist1.php iar fisierul modco.php l-am denumit in memberlist.php. Iar acum merge . Dar cu mai este problema si cu profilul. Nu-l afiseaza ca lumea. PRobabil a-ti vazut .
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

La tine e clar ceva.. asa cum a zis si BuGsY... nu ai toate fisierele pe forum bagate cum trebuie..
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”