SQL ERROR [ mysql4 ]
Table 'web327_phpb2.WWH_TABLE' doesn't exist [1146]
O eroare SQL a apărut în timp ce pagina era în lucru. Vă rugăm să contactaţi Administratorul forumului dacă problema persistă.
in baza de date mysql. si crede-ma ca nu ai dezinstalat-o bine pentru ca undeva iti face un fisier referire la baza de date ca wwh-ului
ce e asa greu de tradus?
Tabelul 'web327_phpb2.WWH_TABLE' nu exista [1146]
eroare 1146 = tabel inexistent
daca nu exista (in baza de date, ca la aia se refera) atunci inseamna ca rulezi instalerul si-l faci sa exista => modul ar trebui sa mearga, daca toate modificarile sunt facute corect
2) cauti in fisiere si scoti toate modificarile aduse cu acest mod
printre altele mai sterge continutul folderului cache ca aia e o chestie temporara ca sa nu citeasca baza de date pt fiecare refresh sau ceva de genu.
megeo scrie:in baza de date mysql. si crede-ma ca nu ai dezinstalat-o bine pentru ca undeva iti face un fisier referire la baza de date ca wwh-ului
ce e asa greu de tradus?
Tabelul 'web327_phpb2.WWH_TABLE' nu exista [1146]
eroare 1146 = tabel inexistent
daca nu exista (in baza de date, ca la aia se refera) atunci inseamna ca rulezi instalerul si-l faci sa exista => modul ar trebui sa mearga, daca toate modificarile sunt facute corect
2) cauti in fisiere si scoti toate modificarile aduse cu acest mod
printre altele mai sterge continutul folderului cache ca aia e o chestie temporara ca sa nu citeasca baza de date pt fiecare refresh sau ceva de genu.
poti te rog sa imi lasi un id prin PM sau sa il lasi aici sa vorbim..ca asa prin forum vad ca nu ne intelegem ?
megeo scrie:pai atunci nu o sa intelegi nici pe privat... + ca aici pot interveni si altii in solutionarea problemei tale
ma refer ca putem comunica mai fluent..dar daca nu vrei nu vrei..
deci daca am scos din toate fisierele care scria la mod sa le editez si care le'am editat..le'am "scos" editura ..dar cred ca a umblat si in alte locuri..singur si nu stiu unde