PhpbbDesign
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- SuSa
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
PhpbbDesign
Descriere: Forum cu discutii despre phpbb, diferite moduri pentru download, suport in modificari forumuri pe structura phpbb2, fisiere de limba si altele.
Adresa: http://phpbbdesign.info
Mentiuni: Forumul de curand a fost deschis. Inca mai lucrez la el. Utilizatorii is putini pentru ca acesta este primul forum mai complex pe care ii fac reclama.
Caut moderatori seriosi pentru forum. Cine crede ca este capabil este asteptat pe forum.
Pareri si sugestii.
Adresa: http://phpbbdesign.info
Mentiuni: Forumul de curand a fost deschis. Inca mai lucrez la el. Utilizatorii is putini pentru ca acesta este primul forum mai complex pe care ii fac reclama.
Caut moderatori seriosi pentru forum. Cine crede ca este capabil este asteptat pe forum.
Pareri si sugestii.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
asa cum zic si la tipul de cerere (6. Template: "numele template-ului dorit") ei nu fac teme, ci doar instaleaza moduri.Muzet scrie:Dacă sunteţi aşa buni creaţi-vă o temă proprie.
Voiam să bat câmpii puţin da' mai bine tac, succes cu forumul.
ontopic... succes!
daca aveti nevoie de oameni si platiti bine dati pm

geo
- SuSa
- Utilizator înregistrat
Tema mi se pare potrivita pentru un astfel de subiect.
Template-uri nu fac pentru nu ca nu ma stiu asa de bine.
Reclama este de la host. O sa mut forumul in curand pe host-ul meu unde tin celalalt forum insa trebuie sa vorbesc cu cei de unde am host-ul sa imi activeze niste functii.
Nu ne credem buni. Vrem doar sa ajutam.
Template-uri nu fac pentru nu ca nu ma stiu asa de bine.
Reclama este de la host. O sa mut forumul in curand pe host-ul meu unde tin celalalt forum insa trebuie sa vorbesc cu cei de unde am host-ul sa imi activeze niste functii.
Nu ne credem buni. Vrem doar sa ajutam.
- SuSa
- Utilizator înregistrat
Sunt unele persoane care nu stiu instala acele moduri, care nici nu stiu cu ce mananca php, html s.a.m.d. Nu fi sigur ca tot ce contine acest forum va contine si acela. Asteapta sa vezi si apoi vorbeste. Daca te crezi asa bun iti dau un mod sa-l instalezi si iti arat ca in termen de 1 saptamana nu reusesti. Stii tu ca noi am avut antecedente pe alte forumuri dar nu incepe aici.creaM scrie:mi se pare total aiurea sa instalati moduri contra cost .. cand pe phpbb sunt explicatii gratuite (iti dau mura in gura tie si tu appoi iei bani la alti ) in fine cred ca tot ce vei scrie acolo vei lua de aici de pe phpbb.ro