Nu le recunoaste

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ovidel
Utilizator înregistrat

Nu le recunoaste

Mesaj de ovidel »

Deci instalez pe forum modurile te mai jos pas cu pas din tutoriale , ca sa fiu sigur ca am facut bine am mai repetat inca o data fiecare tutorial. Dupa ce le-am instalat , cand sa vad si eu pe forum daca au mers am marea surpriza sa vad ca niciunul nu mergea , nu aparea niciunu ca functioneaza doar no avatar mergea in rest nimic :|. Folosesc phpbb 3.0.3 dar nu este asta problema , am instalat si 3.0.2 am incercat si tot degeaba :| . Chiar nu mai stiu ce sa mai fac , nu mai am idei si as vrea foarte mult sa am aceste moduri activate la mine pe forum :( . Ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos ? Apropo tin sa mentionez ca am incercat sa le instalez pe prosilver si se pro, momentan folosesc prosilver :| Care ma ajuta :D ? :

Cod: Selectaţi tot

advanced quick replay
email on_birthday
no avatar [x]
post_congrats
qoute remover
seo mod
simple acp pm read
smilie creator
top posters
user reputation
view topic birthday
warnban
Va multumesc!
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

clear cache? refresh la template?
geo
ovidel
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovidel »

da , am facut si tot degeaba . Uite daca vrei imi dai un id de mess si eu instalez un mod . El sigur nu o sa mearga , o sa fie instalat cap coada , iti dau siteul (de test) , datele si tu decat mi-l faci si mie sa mearga modul . Mi-l faci doar sa mearga nu sa mi-l instalezi , de asta ma ocup eu . Vrei ? :D
megeo
Utilizator înregistrat

Mesaj de megeo »

n-am ce sa-ti demonstrez.

daca zici ca ai facut corect, atunci merge. daca nu merge rezulta ca ai gresit undeva.
geo
ovidel
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovidel »

Nu vreau sa-mi demonstrezi ca sti etc. , vreau doar sa ma ajuti :( . Am facut pas cu pas tutorialul insa imi scapa ceva, daca mi-ai putea spune ti-as ramane dator. Daca e chestia iti dau id de mess, imi zici unde am gresit si ce trebuie sa fac ca sa nu mai dea ca presupun ca asa e peste tot de nu-mi iese si apoi poti sa-mi dai ignore. Nu vreau sa stresez lumea :( vreau doar sa fiu ajutat :( . Chestia asta nu e doar pentru tine ci pentru toata lumea care doreste sa ma ajute . Cei care cred ca stiu despre ce este vorba sa-mi zica :(
Ultima oară modificat 18-Noi-2008, 20:54:37 de către ovidel, modificat 1 dată în total.
megeo
Utilizator înregistrat

Mesaj de megeo »

nu prea am timp sa stau la verificat.

ideea e simpla. daca ai modificat fisierele complet, dar pe forum nu apar modificari, trebuie curat cache-ul si reimprospatata tema curenta. modificarile in tema se fac pe tema activa.
geo
ovidel
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovidel »

Am sters cache de pe ftp din forum , de la tema (ACP) , din general (ACP: run purchage ...) , am dat refresh la theme , template , images , tot ce se putea si tot degeaba :(
megeo
Utilizator înregistrat

Mesaj de megeo »

ai facut upload la fisiere dupa ce le-ai modificat?

upload cu rescriere peste fisierele existente?
geo
ovidel
Utilizator înregistrat

Mesaj de ovidel »

am sters fisierele curente de pe ftp si le-am adaugat pe cele updatate cu modurile si tot degeaba :|
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”