Problema accesare www.phpbb.com

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
dede
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Problema accesare www.phpbb.com

Mesaj de dede »

Salut.

Cum este primul meu post, vreau in primul rand sa va felicit pentru efortul de a tine acest site pe picioare si pentru calitatea informatiilor oferite.

In al doilea rand, nu sunt convins ca am postat la foeumul potrivit, dar sper sa primesc un raspun care sa ma ajute.

Problema e simpla: incercand sa acces www.phpbb.com, imi apare o fereastra de tip pop-up, cu titlul "Connect to www.phpbb.com" text: "we are moving to a new server" si mi se cere un user name si o parola ( pe care , evident, nu le am :) ) => nu pot accesa site-ul.
Intrebarea e : voi obtineti aceeasi eroare, chiar se muta pe alt server si site-ul nu mai poate fi accesat, e o problema temporara sau .... ?

Multumesc,
D.
BuGsY
Fost coleg

Re: Problema accesare www.phpbb.com

Mesaj de BuGsY »

dede scrie:Salut.
In al doilea rand, nu sunt convins ca am postat la foeumul potrivit, dar sper sa primesc un raspun care sa ma ajute..
După cum bine ai zis ai greşit forumul. Acest subiect îl voi muta în forumul Diverse
dede scrie:Problema e simpla: incercand sa acces www.phpbb.com, imi apare o fereastra de tip pop-up, cu titlul "Connect to www.phpbb.com" text: "we are moving to a new server" si mi se cere un user name si o parola ( pe care , evident, nu le am :) ) => nu pot accesa site-ul.
Intrebarea e : voi obtineti aceeasi eroare, chiar se muta pe alt server si site-ul nu mai poate fi accesat, e o problema temporara sau .... ?
Pagina principală a proiectului phpBB a anunţat încă de acum câteva zile (dacă nu săptămâni) mutarea iminentă ce are loc în această seară. Este în consecinţă o problemă temporară..
dede
Nou venit

Re: Problema accesare www.phpbb.com

Mesaj de dede »

BuGsY scrie: Este în consecinţă o problemă temporară..
Multumesc de raspuns ... topicul poate fi sters.
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Mutarea pe noul server s-a încheiat. Noul server MySQL va fi oprit la ora 03:00 UTC preţ de 5 minute pentru câteva setări minore.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”